Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pozitív hírekkel próbálják verbálisan menteni a mundér becsületét. Kár, hogy nem akkor amikor lokális csúcson vannak és azzal megelőznék ezeket a nagy visszaeséseket. Szerintem 9000 alá esés már veszélyes mert öngerjesztő lehet.
En otp el vagyok igy bar tl89 ek vannak , 17900 folott adok el mindent es keszulok shortra. Igazabol ricsi tamaszon van , otp dojizott szoval jok az eselyek. A mait a minosites es ho vege szsmlajara irom
Ha veszik akkor menni fog. Márpedig venni fogják az osztalék miatt, főleg hogy ilyen olcsó lett! Hajrá Ricsi rázd meg magad! Mert szerintetek még sorolják tovább? Agyon b@szták szerencsétlent!
A brókercégednek 2 napja van, hogy a megvásárolt részvényedet nyilvántartásba vegye. Ez az úgynevezett T+2 nap, de ez csak technikai dolog. A 4.-én megvásárolt részvényed kerül 6.-án nyilvántartásba, de nem kell addig tartanod, ha úgy akarod eladni, hogy osztalékot is kaphass rá. A vágás napján, jelen esetben 5.-én már el is adhatod.
Nem kell tartani, az csak technikai dolog. (T+2 nap) Ha 4.-én záráskor van részvényed, kapsz osztalékot. Másnap már el is adhatod, akkor is jár az oszti.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.