Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szerencsére az a pénz ami ricsiben van nem kell, csak baromira idegesít, hogy pont megint az esés előtt szálltam be (utoljára tavaly 42700-nál vettem, majd nem sokkla később beesett 39-re...)
hát igen, pont a citigroup volt, aki nem egészen 1 éve 60000-es célárat adott a ricsire, felhalmozás mellett, ma meg 35000...... ok, hogy változtak valamennyire a körülmények , na de ilyen elemzéseket bárki tud csinálni : vagy fel 30%ot vagy le.
Én is remélem, hogy jó lesz a ricsi, nekem is van bőven....
Úgy látom az elemzők sincsenek a helyzet magaslatán.
Rajzolgatnak össze-vissza , hétről -hétre változtatják a célárat de ez nem csak ricsire értendő.
Otp.-re pld.-ul 4000Ft.-os célárat emlegettek nem is olyan rég aztán nem sokkal később 21000 Ft.-os célárat.
Szerintetek..............?
Sajnos nekem elég magas árfolyamról van ricsim (43600) bár ez relatív de bízom benne hogy még a nyár vége előtt jó lesz .
örülnék ha beesne 36.000-re. bár jelenleg is van belőle, de 36e-n bátran belenyomnám az összes szabad pénzemet.
azt hiszem mindenki egywet ért abban hogy két hónapon belül visszemegy 40e ft fölé.
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 07:54
Tegnap kellett birtokolni!!!!
Elvileg ma beesi az osztalékot!!!
Hiányos a tudásod az osztalékfizetésről!!!
Aki tegnap zárás után birtokolta az kap osztalékot!!!!
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 07:49
Lehet, higy esni fog ma is, de tuti nem az osztalékot, mert aki az osztalék miatt ad el az csak 12-én teszi majd.
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 05:55
Ha gyengül a forint az a ricsinek jó, szerintem rövid távon megindul, miután ma beesi az osztalékot!!!
Már nagyon sok negatívum be van árazva ricsibe az hogy nem forog osztalékon semmit nem jelent szerintem.
Egyébként 46k körül lenne a reális értéke jelenleg
csak egyszer jöjjön ki valamilyen jó hír meglátjátok ezreket fog fölmenni.
Sok volt neki ez az eü reform lehúzták:-(
köszönöm/ilyesmire emlékeztem/csak a dátumokat nem tudtam/azért mehetne kicsit feljebb
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 11:25
2007. június 18. (E nap):
A fent megállapított osztalék kifizetésének kezdő napja, azaz a jogosultak követelése e naptól nyílik meg.
2007. június 11. (E-5 nap):
A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. A fenti osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
2007. június 06. (E-8 nap):
A fenti osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja a Budapesti Értéktőzsdén.
De mindenki akkor adja el amikor úgy gondolja, hogy kap érte osztalékot (vagy amikor akarja) :)
Törölt felhasználó2007. 06. 06. 11:01
Ma kell a nap végén birtokolni és megkapod az osztalékot!
Szevasztok !
38650 .
Babics szerint 38k- 50k között bárhova mehet.
A csoagom 43600.-ról van ha csak annyira megy h 0.-val kiszálljak már megelégszem.
Remélem már nem sokáig kell várni:-)
Törölt felhasználó2007. 06. 04. 15:38
Menetelés megkezdődik ha fordul a piac!
A héten meglesz a 40000Ft!!!
Kisfiadnak volt 33K ról egy szép csomag..
tudod apa amikor leütötték záróban
Na ezt szépen eladtam 40K -n ))))
és meg van harmadik választás is a kivárás
gyogyszeresek most másodrangúak..
de rg be benevezek bármikor, de nem bár hol
mert a bét legjobb szakmai cége, és mert rahim is kiváncsi rá ))
Törölt felhasználó2007. 06. 03. 15:23
Sok a melléduma, kisfiam!!!
Long vagy short!!!
Válassz egyet,és ne hablatyolj!!!
osztalékra biztos nem fog már emelkedni... mert az a 6xx forint nem jelentős tényező.
emelkedő piacon meg nem shortolok..
mindenesetre a ricsi elég lemaradó volt a 3 napos bikában.
1 hónapja oldalazó és szűkülő mozgást végez. egy behalt kitöréssel
Törölt felhasználó2007. 06. 03. 08:51
Galaga!
Én szerintem emelkedni fog és ezért vettem belőle!
Ha szerinted esni fog shortold meg!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.