Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem akarom elkiabálni de most nem nagyon tudja tovább omlasztani már, megvesznek mindent 7700 alatt. A forgalom is nő, igazából esés nélkül. Egy jó zöld fordítós gyertya kéne végre.
Egyébként bármi lehetséges....azért a 8500 nem egy irdatlan távoli szám...mai záró függvényében kb 10%os emelkedés szükséges hozzá....amit láttunk már párszor akár napon belül is.....
Most a felszúrásnál dobtam megint valamennyit, és most veszem majd vissza, mást nem lehet csinálni sajna...Meg TL23-ba mentem át még. Bukta mindenhogy, de valamicskét így meg lehet kuporgatni belőle.
A háború előtt január-februárban 355 körül veszegettem az eurót meg 305-10 körül a dollárt, ehhez mérten még mindig gyenge, ráadásul igazán erősödni csak most kezdett 1-2 hónapja, a tavalyi richter bevételeknek a csillagos égbe kellene felszúrni. Ezért is fura ez az egész esés sztori. Ha jók a számok, akkor mégis marad a pohos, mint magyarázat. De holnap kiderül mi van a palacsintába.
Annyira illikvid ma is 8K-eladás 100 ft-ot visz le az árból napon belül. 7760-ról 7660 ft-ra.- Mivel nem nagy forgalomban esik-ez viszont jó jel! Péntekre 8500 ft-ra várom.
Erős a forint? Mihez képest? Egy évvel ezelőtti állapothoz képest még mindig harmatgyenge...Egy éve a Richter ezer forinttal volt feljebb. Aztán jött a háború. Meg a gyenge forint. Egész évben nyerészkedhetett rajta, mégis -1000 Ft-nál tartunk. Magyarországgal van itt a probléma, meg a hitelességgel. A pohos bármikor adóztathat bárkit, kivéve lőrincet, meg a kaszinókat.
Lehet, hogy pontosan azért nem akarják, hogy magasan legyen az árfolyam, mert akkor kényelmetlen lenne, ha jelentést követően nagyon magasról esne... könnyebb így kordában tartani...azért remélem, hogy a következő 2 napban lesz 8 ezer feletti zárás....
Ha egyből rontanak, az nagy para lenne. Én kilátásrontást várok csak negatívra. Bár az elmúlt hetekben némileg javult a kép, csökkenő energiaárak és a forint stabil lett, ha valamit itattak velük még meg is hagyhatnák...De erre 10%-ot adnék...Inkább kilátást rontanak, ez nálam 80% esély, és szintén 10% marad az egyből rontásra.
Nagyon? háát, azért olyan nagyon még tán nincs, de ma
valahogy nem is a Ricsi ... Nem tudom, nincs most itt valahogy az egész BÉT-en egy kicsit
ijesztő hullaszag? Fú, a francba remélem nem vágják az országot meg pénteken. Én
Baa3-ra számítok, de ha negatív kilátással kapjuk? Egy Ba1 után totál vérfürdő
lenne hétfőn, az megvan, de hogy Baa3 negatív esetén mi lesz, hogy arra mit lépnek?
Nem vagyok longos hangulatban. Kéne egy stabil kilátás nyárig. Egyelőre még
ábrándozom, hogy azt, legalább azt megkapjuk.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.