Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vennék én is még, de elfogyott a della :( Tegnap vettem kicsit magasabban kis pakkot, meg 8K fölötti is vagyok picivel, szóval igen, indulhatna fölfelé!
Komoly forgalommal esik ma... ennek nyilván van másik oldala is....hogy VAN VEVŐ RÁ! 1 hét a jelentesig... bízzunk benne, hogy jobban fog reagálni rá, mint a MOL!
nem tart má soká (ha hinni lehet a hagyományoknak) hetes boliból kiugrik, kanóccal vissza és irányváltás ( ez az ideálisviselkedés LENNE :) ) én készülök betenni EBRCHTTL33 certibe a vételi ajánlatot 530köré, ott egy 14x-es tőkeáttéttel akár mosolyt is hozhat
1mrd-os forgalom eddig, Richternél ez nem kevés, ezt most kevéssé tudom az Erste manipulációira fogni, valakinek épül le a Richteres portfoliója. Kíváncsi leszek megmenti -e ma a certit az aktívabb amerikai szakasz
Az a motivációjuk, hogy kitörjön a pánik, és még többen dobálják el, és akkor majd visszavesznek még nyomott áron. Vagy csak simán kiveszik a Richtert a portfóliójukból bármi áron. Nem tudjuk.
Vagy a mai záróban elkapják a certi grabancát, vagy reggel nyitóban, amikor még kicsit szellősebb a könyv. Reggeli 30e vevő helyett most csak 17,6e van 7800-on. Aztán utána indulás a jelentéssel fölfelé, mert "Különben dühbe jövünk", mint az avatarod(-ban Rizzo felügyelő).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.