Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én vettem ma is certit 5650 körül. Ilyen durva órás RSI már rég volt. Persze ettől az 5 óráson még eshet. De úgy érzem holnap már zöldben lesz. 5840-ig még visszanéz jövőhéten.
1/3 részét a certinek csak azért nem adtam el mert anno Bekalencsenek irtam hogy a target kb 3000ft... Most estünk vissza 1850 körülre.. beker ár 850 körül van...
Én biztosan visszaveszem az eladott 2/3 certi pakkot ..hasonló csatija van mint a MOL-nak... Ha kiesne akkor újra tervezés... de nem fog...ez a papír így megy....
Az aljan, a tetejen meg eladni :) de nem olyan konnyu ez. Jelenleg ugy tunik hgy egy savban mozog, 5500 - 6000 kozott. De akarmikor kitorhet le is fel is. Az a biztos, hogy semmi sem biztos. De az mindig!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.