Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kevesen mernek most belenyúlni,aki nem intézményi,ezt mutatja a kiszáradt vételi oldal is sajnos. Meddig jöhet le? Na,ez egy nagyon jó kérdés,talán addig,ameddig le szeretnék nyomni...
A próféta szóljon belőled,ilyen jellegű lejtmenetet utoljára az OTP-nél moziztam végig,a krónukus 1300-as árig,ahol már senki nem mert venni,viszont előtte boldog-boldogtalan kitömte magát 500 forintonként:)
Jár az agy. :) Én is valami olyasmiben gondolkodok, h. a gyj-ig vagy a gy.-re a 4,8-4,9k-t visszateszteli, de aztán, ha pánikoltatnak az esmya-s engedélyezéssel kapcsolatban + TA, képben lehet a 4k :(
Hasonlóan látom én is. Naposon, kábé júni 13-tól nézve egy csökkenő csatorna alakult ki. Teteje (ellenállás) 4,9k környéke. Alját tegnap tesztelte, jelölte ki. Inkább még a támasz tesztelgetése lehet a következő napokban, jövő héten illene elmozdulnia az ellenállás felé, mivel hetes mozgók ettől a szinttől jóval feljebb vannak (4,8k-ig?) . Viszont hetesen is qrva borús a kép, valóban a 4-4,1k régió lehet a végső támasz, akkor egy nagy csökkenő csatornát jelölne ki január 23-tól kezdődően. A medve gyorsan dolgozik sajnos, pánikban bármi lehet. És Gyulának igaza van: ez egy ciklikus cég (rv.), ráadásul stratégiaváltás kellős közepén, új vezetővel stb.+ Qrva nagy a csend, bezzeg, ha az imádott opus esne ilyen ütemben, menne ezerrel a rinya...
Utánanéztem jogos amit írsz, volt már céltartalék bőven, akkor a nagyok megrendezett pakkcserejet láttuk tegnap. Sokáig nem csinalhatjak ezt mert a degeszre vásárolt részvény alapok sem hagyják hogy teljesen negatív hozamot produkaljon a Ricsi. Ho végén jobban fog ez kinézni.
Már tavaly leírt 40 mrd-ot, mire kéne még céltartalékot képezni? Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ebből a 40 mrd-ből nem írnak-e vissza valamennyit, ha nem meszelik el teljesen az Esmyát.
4570/4580 körül mindent megvették, no nem a háziasszonyok, nagyjából fordulni kellene, S ha fordul szvsz igen intenzíven fogja tenni sok sok korrekcióval hogy a szetparaztatott longosok akik még megmaradtak a maradék hajuk is kihulljon :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.