Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
4 hír lehet sztem Esyma-ról legjobb: - nincs vele semmi baj, más miatt voltak a májkárosodások (kicsi az esélye) közepesen rossz: - bizonyos szerekkel szedve, vagy bizonyos típusú embereknél okozhat májkárosodást elég rossz: - valami hiba folytán hibás (más dózisú) gyógyszerek készültek, amik májkárosodást okoztak. nagyon rossz: - be kell tiltani, mert veszélyes. Esyma bevétel teljesen kiesik.
Természetesen egyetértek a hírrel. Ez egy nagyon jó vállalat,stabil a Richter. Ettől függetlenül technikai céláram 3700 ft-ez más kérdés, a fundamentumoktól független.
El múltak a régi szép idők... Már nem éri meg befektetőként gondolkozni. 5200 alá megy a büdös életbe nem teszek tőkét ebbe a retekbe és mindenkit le beszélek róla.
én is nagyon bizonytalan vagyok, mert lehet hogy a mai esés mögött csak az általános rossz hangulat van, az amerikai-kinai kereskedelmi háboru....de azt azért nem értem, hogy a tegnapi carirazinnal kapcsolatos hirre, amit én ugy gondoltam ér 200-300Ft-t minimum az árfolyamban, csak 95 Ft-t tudott nőni az árfolyam, s ezt is visszaadja a mai rossz hangulatban.
Elvileg a rosszakat tudtuk előre. A tesztet nem, ami jo. A tőzsde elvileg a jövőt árazza. Nem értem sem a mai napot, sem pedig ezt a hónapok óta tartó ekkora esést.
én ugy tudom a meglévő eszközeire, ami az esmyát "szolgálta" irt le veszteséget /42 milliárd/, gondolom terven felüli értékcsökkenés formájában.azt nem tudjuk képzett e céltartalékot a várható kártéritésekre, lehet, hogy a következő rossz hir az lesz.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.