Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó reggelt!
Szerintem túldimenzionáltuk az öntő ember szerepét.......például ha néztétek a kötéseket akkor láthattátok , hogy miután kereken 14-30 csúcsra vitték egyből kiállt a vevő..nem elkezdtek óriási pakkokkat rádobni hanem egyszerúen kiállt. Nekem a porszívózás esete jut eszembe........bizonyos átlagárakat belő és azokon megy a cserebere...időnként meghúzzák fel aztán meg le de kb. egy átlagár körül megy a cserebere.
sajna úgy fest a ta-s alakzatnak lőttek. És megyünk ismét le. Ezt mutatja most az órás..Adja a kis majom. Már nincs kedvem írkálni hogy na majd záróra, meg ez az..elég a reménykedésből. Bíztam benne, és nem. Na mind1. Egyértelműen csalódott vagyok. Mjad ha szingósan átviszi a csatit lehet bul ról vagy hasonlóról beszélgetni. Addig lehet keresni az alját.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.