Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hatalmas hiba lenne az a bizonyos "atomwar" ezzel szerintem mindenki tisztában van És nem is lesz (nagyon remélem).
Inkább azt gondolom amit pont pár napja írtam, hogy fogják még használni ezt a "war" hírt erre arra...
Longosokat nem tudnak beültetni nagyon ezzel a mozgással....Külsős shortosok szintén félnek ettől az agyhalál állapottól......Mi lehet a célja???Egyedül a shortzárás és nyitás marad......egyedül zárogatja nyitogatja....mondjuk találhatna jobb játékot is a retyón.....
szerintem eddig nem rossz figyelembevéve a környezetet, mindenki esik, dax is nagyon, haborus fenyegetés É-koreából, de végső véleményt csak 3-tol alakithatunk ki
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.