Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
inkább csak remélem...
de szerintem így is nagyon lent van. és ezt tudják a potenciális vevők is. az eladóknak kéne egy kicsit kitartani, mondjuk egy órát, és megindulna óvatosan fölfelé.
én is úgy érzem, hogy nagyon nyomott az ára, csak attól félek ha beindul egy komolyabb korrekció a világban, akkor az ezt is keményen fogja még érinteni:(
Inkább benéz 36 alá. A múltkor 35.800-on spekiztem rá - majd egy hónap múlva tudtam csak eladni 36.600-on, igaz közben átaludtam egy kiszállási pontot.
Sztem felesleges álmodozni. Addig amíg a külföldi alapok az eladók és mi vagyunk a vevők addig itt max oldalazás lesz.
Ha nem lesz változás akár évekig itt maradhat az árfolyam, de ha valamelyik nagyobb alap begorombul akkor 2-essel fog kezdődni a szám. Hiába ez a legjobb magyar cég ha nem hagyják itthon müködni kell egy kis idő amíg a külföldi beruházások beindítják a hengert.
Aki azt gondolja holnap 40000 lesz az nem igaz.
Persze pl az OTpnél már láttunk olyat, hogy -akár napon belül is megfordították a megbízás irányát.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.