Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"Borzasztó a magyar gazdaság állapota", melyet a hitelből finanszirozott kormányzati költekezés visszafogásával magyaráznak.
Akkor? a korábbi 4% körüli növekedés is csak lufi volt, a reálgazdaság meg jó ha stagnált eddig is, nem?
Kinek van kedve dolgozni, ha csak a terheket rakják a pl.vállalkozókra.
(Ez a pályázatosdi is röhelyes, fizesd a pályázatírót,az embert akinek csókólni kell,hitel stb. vállald be, hogy emelkedni fog az árbevételed...stb. ja majd én is behozom a kocsiból az emelőt.
Törölt felhasználó2007. 09. 07. 12:36
SZÁNALMAS EZ A MAI FORGALOM . VAJON MI KÉSZÜLŐDIK ?
Az amcsik elég jól zártak, reméljük sikerül végre egy megnyugtató heti zárást (38k?) produkálnia a Ricsinek holnap !
Egy valóban hosszútávú befektetőnek, alap.stb. taktikailag valószinüleg érdemes óvatosan csipegetnie belőle, az árat nem felhajtva, és engedve néha az eladók nyomásának.
Nagy csomagok mozgása feltünne.
A zárolt pakk miatt egy felvásárlási story nem igazán aktuális rövidtávon, szvsz!
Kiváncsi vagyok feláll-e innen a piac.
Most épp az OTP-szemléltem, több elemző is stop alkalmazását javasolta 9200 alá.
Nos momentán megfordult vagy 100k papir alatta.
Igazuk lesz-e, azoknak akik 9200-n eladták a papirt, vagy nem, és meg lettek szi...va?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.