Topiknyitó: kelvin 2009. 01. 16. 11:26

RFV 2009  

Nem tudni miért adják és ki adja itt el, de nem hiszem hogy pluszban dobálják kifelé a pakkokat.Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.

Ha csak.....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2010. 10. 15. 08:30
Előzmény: #9559  exmnbs1
#9560
mikorra várható a bejelentés az új tervszámokról?
exmnbs1 2010. 10. 14. 19:17
Előzmény: #9558  exmnbs1
#9559
link
Közülük az RFV Mures Energy lett a nyertes, a döntést egyébként a helyi tanácsnak szeptember 16-ai ülésén meg kell erősítenie. Ezt követően 30 nap áll a cég rendelkezésére, ahhoz, hogy meggyőzze a hálózaton lévő mintegy 10-12 ezer lakástulajdonost, hogy ne váljon le a rendszerrről. A szerződést október elején írják alá.
exmnbs1 2010. 10. 14. 19:11
Előzmény: #9556  szilard210
#9558
engem érdekel
anélkül, hogy a szolgáltatás árát emelniük kellene.

"A RFV Kft. – mint beszámoltunk – jelentkezett a Marosvásárhely és Zilah önkormányzata által kiírt távhőszolgáltatói versenytárgyalásra, győztesként kerültek ki, mindkét város esetében azonban csak október elején jár le a 30 napos óvási határidő. Mint Szabó Csaba elmondta, jelenleg mindkét város önkormányzatával a szerződés végső változatáról tárgyalnak, amit ha aláírnak, Marosvásárhelyen 25 évig, míg Zilahon 49 évig szolgáltatják majd a távfűtést"
link
szilard210 2010. 10. 14. 18:44
#9557
Egyébként Romániában hihetetlen sza a távfűtés, most még lehetne ott újabb projekteket indíttani, cde lassan mindenki akinek van pénze saját fűtést csinál
szilard210 2010. 10. 14. 18:33
#9556
Ugye erdélyről beszélünk sok cikk van magyarul is, ma kérdeztem a szerződést senki nem látta fontosnak. Jó lenne ha már kijönne a szerződés, és hogy főlleg mi is áll benne
pethotibor 2010. 10. 14. 17:56
Előzmény: #9554  pethotibor
#9555
Egy másik

link

Szintén google fordító

Az ár Marosvásárhely gigacalorie alapján határozzák meg a terület?

By: Alex TÓTH
Nap mint napTanácsosok megvitatják a helyi és - adott esetben - jóvá fogja hagyni ma 14.00-kor, szerződések kezelése közszolgáltatási hatáskör átruházása hőt egyes területein Targu-Mures, hogy vége a magyar cég Regionális Fejlesztési SC Vállalat (RFV) Ehergy Maros SA, amely fűtésre és meleg víz mintegy 9.000 fogyasztó.Két gigacalorie árak?

Így, târgumureºenii termikus egységnyi területre szolgálja az a RFV fizet 300 lej per Gcal, miközben az emberek, akik szeretnek központi hőszolgáltatás szolgálja ENERGOMUR SA lehet fizetni 865 lej per Gcal. "Gigacalorie ár a bérleti terület nem haladhatja meg a 300 lejt, és az ár a népesség 230 lej, 70 lej, mert a Városháza fizetne Targu-Mures. A másik terület, úgy tűnik, hogy 560 lej Gcal, mint vártam I. 865 lej szerint papírok által Mrs. Bauer (Andrea Bauer, igazgató ENERGOMUR - Nem), és továbbította minden városatya és a polgármester. Tehát, ha ma lenne kezdeni egy központi egység, nem tartozik a polgárok, megfizeti az árát a 865 lej per Gcal. Ha eszünk átlagosan két gigacalories tél, elképzelni, hogyan fogja kifizetni állampolgár, "mondta Claudia Major, alpolgármester Marosvásárhely, idézi Agerpres.Három ajánlat, a győztes: RFV

Tanulmányi lehetőséget arra, hogy alátámassza és hozzon létre az optimális megoldást a közszolgáltatási hatáskör átruházása hőt Marosvásárhely fogadta el HCL sem. 237 15 2010 júliusától az előírásokat és utasításokat szervező és lebonyolító az eljárást, és a projekt menedzsment megbízásról szóló szerződés által jóváhagyott HCL sem. 238 július 20-i 2010. "A jegyzőkönyv szerint nem. 53 szeptember 8, 2010, haladtunk a nyitás a három ajánlatot nyújtott be a regisztrációs egység meghatározott napon és időpontban a specifikáció. Követő elemzés kidolgozása és az egyes pontok által minden egyes tagja a bizottság által jóváhagyott Helyi Nem. 239 július 20.-i, 2010, nem értékelő jelentés készült. 38 Szeptember 9, 2010, annak érdekében, hogy meghatározzák a nyertes pályázó. A pontszám, a Bizottság szerint a nyertes által benyújtott SC RFV Maros Ehergy SA, azt az indokolásban, jogtanácsos Mary pázsitfű, irodavezető Marosvásárhelyen Városházán.25-éves szerződés

Az időtartam küldöttség lesz 25 év elteltével a szerződés aláírásakor, amely meghosszabbítható csak egy alkalommal legfeljebb felét az eredeti.Díja 4.000.000 €

"A díjat fog fizetni, a küldöttség (RFV-no) Delegator (Marosvásárhely - nem) a jegyzőkönyv a díj összege 4.000.000 euró, amelyből 2.000.000 esedékes 30 nappal a szerződés aláírása után, és 2.000.000 kiemelkedő a 15. évben a delegáció vezetői. A második részlet fizetési előfeltétele a további szerződés újabb 10 évre. Az összeg kifizetése lejben számított referencia-kamatláb által bejelentett NBR oroszlán számára a kifizetés napján. "

(VI. fejezet, 7. cikk, bekezdés. 1)Az első kifizetés 90 napon termend

"Biztos (RFV - No) kell, 90 napon belül a szerződés aláírásakor, mint óvadék összege 48.000 €, 30%-át a fizetési kötelezettség a fizetendő költség a működés első évében .

(VI. fejezet, 8. cikk)
pethotibor 2010. 10. 14. 17:52
#9554
link

Google fordítóval

A idén júliusban, és nem ítéletek. 230. és 232., tanácsosok jóváhagyták a hitel értéke 6.000.000 € szolgáltató vagy az RON egyenértékű a beruházás befejezésétől, hogy meleget és a meleg víz a város Marosvásárhely. Pontosabban, az említett összeget kellett elvégzett munkák is három kategóriában, azaz a vízszintes elosztó rendszerek telepítése, vagy más egyedi rendszerek, központi fűtésszerelés a lakások és létesítmények társadalmi ügyek és egyéb belső munkák álló vízszolgáltatás vonalak, állomások szivattyúzással, vagy más kapcsolódó munkák alapú befektetések.
Én július 29, 2010, hogy e két határozat, HCL nem. 284 jóváhagyásáról gazdasági mutatói a beruházási, hogy meleget és a meleg víz a város Marosvásárhely. A fenti általános becsléseket a munkálatok is a létesítmény központi fűtés szükséges számos iskola és a blokkok vízszintes elosztás, de paradox módon, feltéve, hogy a gáz. Beszélünk iskolai csoport "Marin" (iskola-egészségügyi), iskolai csoport Ion Vlasiu "Nem Iskola. 7, Művelődési Ház "Mihai Eminescu" iskola-csoport "Constantin Brancusi" Gymnasium "Henry Wadsworth, óvoda sem. 9, Gimnázium. 18, Gimnázium" Balcescu "Nem Busuiocului utca. 4A, nem Pandurilor Blvd.. 14 és nem. 51 Szabadság utca nincs. 97., utca Arges. 2, Str. Nem Vitéz Mihályt. 29, Str. Gheorghe Doja. 58C, Alley Sãvineºti nem. 8, 10, 16, Boulevard 22 decemberben. Nem 1989-ben. 34 C4, C5, Kárpát-i utca Alley. 51. Ahhoz, hogy ezeket ki öt egyéni kérelmek magánszemélyek - a szociális ügyek. A határozat azt is kimondja, hogy: általános becslése találat 2-21 végezte SC ENERGOMUR S.A. és nem tartalmazza a közvetett költségeket és a nyereséget.

A tételek 22-25 (egyes alkalmazások) kért ajánlatot az öt vállalkozás, és választották a legteljesebb ajánlatot. Szükséges felszerelés a munka célja. A Medical School-ben vásárolta meg SC ENERGOMUR S.A. és hozzáférhetővé kell tenni a nyertes ajánlattevő. Ezek a gépek kiterjed a hő iránti kereslet ingatlan található az Iskola-egészségügyi és Gh. Marinescu sem. 31.

Milyen kihívások tanácsadás?

Szeptember 20-án, miután elhaladtak a tartalékolási időszak a hirdetmény, a város szervezett marosvásárhelyi pályázatot vásárlására közel 2000 iskola és óvoda hő fent említett, és a blokkokat, amelyek a horizontális eloszlása, de és az alacsony jövedelmű személyek esetében, akik támogatást kért ENERGOMUR. A pályázat elnyerte SC Lazprom SRL Mures társadalomban kapott hitelt szolgáltató Garanti Bank, amely lehetővé teszi, hogy a gyártó a munkába. Közben, Marosvásárhely Városháza képes lesz megoldani a problémát a Pénzügyminisztérium. Abból, amit értem munkálatok megkezdődtek.

Közvetlenül azután, szervező az árverés, a helyi RMDSZ tanácsosa Molnár Gábor vitatta aukciós rekord -, és az ő nyilatkozatai arról, annál jobban csökkenti az ellenzék - mivel a helyi tisztviselők nem engedélyezett a plenáris ülésen a pályázat tartalmazza a szervezet számára. Ami teljesen igaz, csak az, hogy a helyi választott azt állítja, hogy már benyújtották, és a listát a beruházást is a szállítói hitel. Sőt, a lista jóváhagyása alapján a sürgősségi, valamint azokról a összegek kellene telepíteni az erőművek és elosztó hálózatok a hő nélküli bontását minden munkát és az összes felszerelés, hogy kell vásárolni.

Szavazatok

Projekt azt a benyújtás fogadták el, 13 igen szavazattal, Bálint István Bogdan Buda, Csaba Dávid, Molnár Gábor, Törzsök Sándor, Benedek István, Peti András és Levente Mózes ellene szavazott. Azonban a munkába való visszatérés, és bár az általános becslés nem áll szándékunkban, hogy az arcok bármely táborok a Városi Tanács, nem tudjuk nem észrevenni, hogy a helyi tisztviselők szoktak szavazni, vagy nem szavaz a juh, de nem kérni magyarázatokat, kiegészítő adatokat. Semmilyen jogi, vagy adott esetben, hogy mondjon véleményt, hogy a árverést rendezi a város Tirgu-Mures, inkább szeretnénk hangsúlyozni egy ponton - helyi tanácstagok megkövetelheti meghatározása az ajánlatok, hogy tanulmányozza őket, megkövetelheti az összes ajánlatot, hogy menjen át a könyveket a Tanács Helyi Marosvásárhely és más kezdeményezések is eredményezi, hogy átlátható döntéshozatali jár. Az a tény, hogy ez nem történik meg, hogy megmutassák a hanyagság târgumureºenilor pénzt. Hogy a másik kezét, képviselői Városháza tehet bármit, ez a munkamódszer a megválasztott képviselők nem lepett meg minket.

Problémák és ígéretek

A valódi probléma az, hogy több mint 2.000 lakás nem fűthető, és 11 iskola és óvoda is hőt. És attól függően, várhatóan zöld utat a hitelezők a Pénzügyminisztérium vagy nem. És, hogy nemrégiben egy hónap vagy másfél hónap. Képviselői Hall, a szóvivő az igazgató a Közigazgatási Aurel Public Domain Trif biztosítékot nyújtanak arra, hogy ezeket a problémákat kell megoldani, átmenetileg, amíg a következő hét végéig. Közötti tárgyalások az önkormányzat és a szállító a földgáz, az utóbbi beleegyezett abba, hogy újra gázszolgáltatás távfűtő művek, amelyek kapcsolódnak az iskolába. De mi nem tudjuk megmondani, amíg még történik, használt megkülönböztetésére sajtóközlemények és tapintható valóság ebben az esetben a radiátor.

A szerződés a békéért

Ha a probléma a bérlők és az iskolák ne nézzen rózsaszín abban a pillanatban, része a központi fűtési rendszer úgy tűnik, hogy megmentsen. Keddi rendkívüli ülésén a helyi tanács, választott tisztségviselőket hívják, hogy szavazzanak a koncesszió a 15 hőerőművek, odaítélt szerződések után nyilvános ajánlattétel szeptember 9-én RFV Energia SA Maros. Nem folytat tárgyalásokat a magyar cég részlege a társaság nem mentesül a feszültségeket. RFV cég tagadta, egy hete, információkat adott volna ki a 15 központi koncesszió, hangsúlyozva, hogy biztosítja a fűtés és meleg víz 24 óra 24-től.

Érdekes, hogy a 15 hőerőművek adják át a városi tulajdont bérbe. Ez implicite azt jelenti, hogy a díj, amely ha nem is változott a specifikáció adatai, lenne 2 millió euró, amely tartalmazza a helyi költségvetési beszámolók és nem a ENERGOMUR. Pénzt kell fizetni 30 napon belül a szerződés aláírásakor.

Adósság

ENERGOMUR eredménye utólag október 1-jén a fogyasztói szövetségek és egyéni szerződés tulajdonosok - 5 millió lej, az állami intézmények - megközelítette az 1,85 millió lej, és mintegy 95.000 lej cégek. Is, az által fizetett összeg az önkormányzat árkülönbség mértéke több mint 17 millió lejt, míg az állami költségvetési hátralékok, valamint a helyi - további 17 millió lej.

Ami a lakások, az ingatlan területére kell csatlakozni a 9000 fogyasztóknak, amelyek felerősítik az E. ON Gaz 6500 alkalmazás egyedi gázellátási szerződések ebben az évben és 2000-apartmanok és iskolákat támogatni kell a helyi költségvetések vonzásával hitelezők. Ha jön össze közel 20.000 fogyasztók és a nehéz elhinni, hogy a fennmaradó 20.000 vevők mindegyikének megvan a maga központi
lxrose 2010. 10. 14. 16:54
Előzmény: #9552  lxrose
#9553
Persze ez is csak feltételekkel, mert mondjuk a 22 milliárdos OTP-nél ez nem működne, de az sem, hogy egy Humetnél például 11 Ft befektetéssel 10%-ot lehet emelni a zárón, csak mert az az utolsó.
lxrose 2010. 10. 14. 16:51
Előzmény: #9551  Roadrunner
#9552
Persze, tudom. Mi volt már megint ez a 2-szer 1 darab 16:28-kor? Kellene valami szabály arra, hogy a záróár nem lehet a forgalom 1%-ánál kevesebb, mondjuk az utolsó 1% súlyozott átlaga.
Roadrunner 2010. 10. 14. 16:06
Előzmény: #9550  lxrose
#9551
Bocs, Formerre gondoltam :)
lxrose 2010. 10. 14. 15:47
Előzmény: #9549  Roadrunner
#9550
De nem én!
Roadrunner 2010. 10. 14. 15:42
Előzmény: #9548  lxrose
#9549
Látom 150 Ft-al feljebb meg már szórod is ki őket...
lxrose 2010. 10. 14. 14:59
Előzmény: #9542  formerplayer
#9548
Meglátták, hogy mennyien vannak 300-on és azalatt és megfordult az irány?
szilard210 2010. 10. 14. 14:43
Előzmény: #9546  poreci
#9547
értem. én arra gondoltam, hogy az aláírás kicsi pluszt azárt jelent, meg főlleg a szerződésben foglaltak
poreci 2010. 10. 14. 14:11
Előzmény: #9545  szilard210
#9546
nem változtat semmin.
Ha valamiért mégsem írnák alá-ami szinte kizárt, az lefele mozdítaná el.
szilard210 2010. 10. 14. 14:06
#9545
Elméletileg már vagy alá kellett írni a szerződéseket, vagy most kötik őket, ti tudtok erről valamit? ha bejelentik valamit mozdít az árfolyamon?
treff
treff 2010. 10. 14. 13:50
Előzmény: #9542  formerplayer
#9544
Szia!
Nyitsd ki az ablakot, ne kelljen üveges hívni megint.
treff
treff 2010. 10. 14. 13:30
Előzmény: #9537  lxrose
#9543
Igen, részben egyet tudok érteni veled, valóban bosszantó tud lenni.
Azonban öröm az ürömben ilyen esetekben, hogy nem forgalommal esik és ez nagyon fontos!!!
Gáz igazából akkor tud lenni.

Kis forgalmú lecsorgás esetén a türelmetlenek vagy a kisebb befektetők szokták eldobálni a papírjaikat vagy azok, akik nagyon rövid távra, néhány napra vesznek papírt.

Ettől függetlenül összbenyomásilag tényleg idegesítő az ilyen, dehát sokat nem lehet tenni ellene - max megvenni ezeket a mennyiségeket, lásd formerplayert.
formerplayer 2010. 10. 14. 13:28
Előzmény: #9540  susnye
#9542
A mai napi forgalom biztosan beleférne..:-)
Ronin_ 2010. 10. 14. 13:07
Előzmény: #9539  formerplayer
#9541
Most pottyant is bele.

Topik gazda

kelvin
4 1 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek