Rejtő E. Tibort előállították Hegyeshalomnál. A nyomozati szervek korlátozták a bankárt személyes szaabadságában- értesült az MTV. A hír jelentősége hatalmas, azt jelenti, hogy a K&H vezérigazgatója immár nem tanúi, hanem gyanúsítotti besorolást kapott a nyomozati szervektől.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=33114
Na gyerekek, viccen kivül, legyünk reálisak! Rejtőt,a managmentet, a Britton érintettjeit mind-mind fel fogják menteni. A NapKeltés Forró Tamást meg sem fogják kérdezni,hogy miért van ő is benne. Akit TALÁN elitélnek majd,az a Kulcsár. Talán kap majd 3 évet. Esetleg felfüggesztve. Nagyo n jól tudjuk,hogy ha csak milliókról lenne szó,akkor szó nélkül kapna mind 5-5 évet,de mivel milliárdok tüntek el és ráadásul kormánytagok is érintettek, ezért felmentik őket.
Valószínüleg közölték Tibikével, hogy bár tanu, de nem hagyhatja el lakhelyét, majd bevonták magyar útlevelét. Biztosan figyelték, és amikor elhagyta Budapestet a BMV kiadták az elfogató parancsot, és mire hősünk a határhoz ért, letartoztatták. Én csak azt hiányoltam, hogy miért nem nyomták be egy klassz kis rabszállítóba egy-két erőszakos büncselekményekkel vádolt társa mellé. E helyett Ő vezette az autót a gyorkocsiig- legalább is ez látszik a felvételeken ( hiradók). Ha az én verziom jött volna be ott kaohatott volna egy kis tutit.
Törölt felhasználó2003. 09. 06. 08:29
Egy újságíró sem kérdezte meg a rend?rséget arról, hogy mióta számított Rejt? gyanúsítottnak, illetve, hogy miért tartóztatták le a határon. Én ugyanis nem emlékszem arra, hogy hivatalosan közölték volna, hogy gyanúsított és hogy nem hagyhatja el az országot. Lehet, hogy szándékukban volt, de Rejt? megneszelte a dolgot? Akár így, akár úgy, legalább egy kérdést megérne a rend?rség felé: mióta gyanúsítják Rejt? E. Tibort, mikor közölték ezt vele, mikor adtak ki k?rözést, letartóztatási parancsot ellene, mikor közölték vele, hogy nem hagyhatja el az országot?? Ehelyett minden média a rend?rségi közleményt szajkózza, egy se kérdezz eggyel többet :( Talán ti, kedves portfólió?
Én meg azt nem értem,hogy a Fidesz már legalább 2 hónapja zengi a Britton nevét, mint érintett céget. A Police meg csak mostanra jött rá,hogy hoppá, kéne már egy házkutatást is csinálni. Két hónap alatt kifestik az irodát, eltüntetve szirek,magyarok,ukrá nok, politikusok ujjlenyomatait... elégetik a papirokat,a hamut szétszórják a Gangesbe,új papirokat gépelnek... Két hónap alatt bármit meglehet csinálni. Bár azt már nem,hogy a luxusautót kivegyék a szoci politikus feneke alól.
Rejtő E. Tibort előállították Hegyeshalomnál (korr.) - házkutatás a Brittonnál
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=33114