Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 09. 05. 11:45

Rejtő E. Tibort előállították Hegyeshalomnál (korr.) - házkutatás a Brittonnál  

Ugrás a cikkhez
Rejtő E. Tibort előállították Hegyeshalomnál. A nyomozati szervek korlátozták a bankárt személyes szaabadságában- értesült az MTV. A hír jelentősége hatalmas, azt jelenti, hogy a K&H vezérigazgatója immár nem tanúi, hanem gyanúsítotti besorolást kapott a nyomozati szervektől.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=33114
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 13. 23:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 09. 11. 17:14
Rejtõ kanadai-magyar állampolgár, így feltehetõleg ha nem csípik el, akkor nem csak Bécsig megy.
Törölt felhasználó 2003. 09. 06. 20:27
Előzmény: #6  jancsika
Na gyerekek, viccen kivül, legyünk reálisak! Rejtőt,a managmentet, a Britton érintettjeit mind-mind fel fogják menteni. A NapKeltés Forró Tamást meg sem fogják kérdezni,hogy miért van ő is benne.
Akit TALÁN elitélnek majd,az a Kulcsár. Talán kap majd 3 évet. Esetleg felfüggesztve.
Nagyo n jól tudjuk,hogy ha csak milliókról lenne szó,akkor szó nélkül kapna mind 5-5 évet,de mivel milliárdok tüntek el és ráadásul kormánytagok is érintettek, ezért felmentik őket.
jancsika 2003. 09. 06. 13:12
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Valószínüleg közölték Tibikével, hogy bár tanu, de nem hagyhatja el lakhelyét, majd bevonták magyar útlevelét. Biztosan figyelték, és amikor elhagyta Budapestet a BMV kiadták az elfogató parancsot, és mire hősünk a határhoz ért, letartoztatták.
Én csak azt hiányoltam, hogy miért nem nyomták be egy klassz kis rabszállítóba egy-két erőszakos büncselekményekkel vádolt társa mellé. E helyett Ő vezette az autót a gyorkocsiig- legalább is ez látszik a felvételeken ( hiradók). Ha az én verziom jött volna be ott kaohatott volna egy kis tutit.
Törölt felhasználó 2003. 09. 06. 08:29
Egy újságíró sem kérdezte meg a rend?rséget arról, hogy mióta számított Rejt? gyanúsítottnak, illetve, hogy miért tartóztatták le a határon. Én ugyanis nem emlékszem arra, hogy hivatalosan közölték volna, hogy gyanúsított és hogy nem hagyhatja el az országot. Lehet, hogy szándékukban volt, de Rejt? megneszelte a dolgot? Akár így, akár úgy, legalább egy kérdést megérne a rend?rség felé: mióta gyanúsítják Rejt? E. Tibort, mikor közölték ezt vele, mikor adtak ki k?rözést, letartóztatási parancsot ellene, mikor közölték vele, hogy nem hagyhatja el az országot?? Ehelyett minden média a rend?rségi közleményt szajkózza, egy se kérdezz eggyel többet :( Talán ti, kedves portfólió?
Törölt felhasználó 2003. 09. 06. 07:32
Előzmény: #3  jancsika
Én meg azt nem értem,hogy a Fidesz már legalább 2 hónapja zengi a Britton nevét, mint érintett céget. A Police meg csak mostanra jött rá,hogy hoppá, kéne már egy házkutatást is csinálni. Két hónap alatt kifestik az irodát, eltüntetve szirek,magyarok,ukrá nok, politikusok ujjlenyomatait... elégetik a papirokat,a hamut szétszórják a Gangesbe,új papirokat gépelnek...
Két hónap alatt bármit meglehet csinálni. Bár azt már nem,hogy a luxusautót kivegyék a szoci politikus feneke alól.
jancsika 2003. 09. 05. 16:25
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Egy dolgot nem értek. Miért csak pénzmosás csak a vád, amikor valószínüleg bankrablás történt, persze nem fegyverrel hanem belülről....
Törölt felhasználó 2003. 09. 05. 12:12
Előzmény: #1  portfolio
A Briton a Kövér klán fedőszerve,P.Howard pedig a Fidess bankára.

Topik gazda

sebesvar
4 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek