Percekkel ezelőtt az alábbi közleményével reagált az FHB Jelzálogbank az elmúlt napok eseményeire (kiemelések tőlünk). "Az elmúlt napok során számtalan támadás érte az FHB Bankcsoportot és az FHB Jelzálogbank Nyrt. Igazgatóságának elnökét. Az FHB...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=59&i=233177
Az ENEFI-nél jobban lehet a jövőben pluszolni,mivel eléggé lent forog a papír. Több milliárd kintlévőség befolyik meg fog ugrani az árfolyam. OTP-is menne van.
Látod én nem mínúszolok (pirossal!)! Viszont a helyzetértelmezés nem tiszta fekete vagy fehér!Ami most az FHB-ban megy az nekem egyáltalán nem tetszik!
Mégis vannak itt, akik ezen is nyernek, de a felfogásukat nem tagadják! Sőt!
Egyetértek azzal, amit írtál, de a tények kedvéért azt is rögzíteni kell, hogy ebben az ügyben a kisemmizés nem most kezdődött (most csak folytatódik), hanem akkor, amikor tavaly ugyanilyen törvénymódosítással helyzetbe hozták Spéderéket, a takarékszövetkezeteket pedig kisemmizték. Akkor ennek az ügynek a nyertesei az FHB-részvény árfolyamváltozásán napok alatt több, mint 100 %-ot kaszáltak. A kérdés inkább az, mitől lett most Spéder hirtelen rossz fiú? Nekem a tippem az, hogy nem fogadta el az új haverok részéről érkezett "visszautasíthatatlan ajánlatot", és nem adta át a média-érdekeltségeit. Így is, úgy is maffia.
Ez a Spéder -féle történet most már nagyon explicite mutatja a honi állapotokat:
Orbán csettint, és jön a 100 millás MNB-bírság, kivonul a TEK és az ügyészség házkutatást tartani, azonnal jönnek a lejárató riportok, azonnali törvénymódosítással kisemmiznek.
Konkrétan ez a hatalommal való visszaélés.
Egészen elképesztő, ami ebben az országban folyik.
Egyben be is bizonyosodott, hogy az ügyészség a kormány pincsije, teljesen felesleges feljelentéseket tenni olyan ügyben, ahol fideszes érintettségben kellene nyomozni.
Ezeket viszont nagyon gyorsan el kell söpörni, mielőtt végérvényesen egy hulladék ország leszünk.
Reagált az FHB az elmúlt napok történéseire
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=59&i=233177