ja.
én már ajánlottam neki, hogy fordúljon szakemberhez, de betegesen imádja, hogy utálják.
nagyon magányos függő megkeseredett szegényem, vagy valóban ez a munkája.
"Seggnyaló komcsi zsidó bérenc", és ennél is durvábbakat írt. Az utolsó két hozzászólását sajnos már nem olvastam, pedig kíváncsi lettem volna rá. Én szándékosan nem jeleztem a moderátornak, lássa csak mindenki.
Egyébként ahogy elnéztem az egyik kispapírtopicban is kitombolta magát. Nyilván sokat bukott és ez kihozta az igazi énjét, rögtön lebuktatva ezzel magát, hogy valamelyik ebbe a topicba írónak a klónja. Úgyhogy most is itt van közöttünk, csak nem johnny néven.
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 11:35
Johnny -Johnny mit tettél?
Igazat mondtál?
Tudni kell ez egy ilyen hely!!!
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 02:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 02:34
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 01:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
"na mentem pihenni pár hétre:))))"
Szerintem ebből már évek alatt sem kezelnek ki. Azt meg csak remélni tudom, hogy csak önveszélyes vagy, közveszélyes nem is leszel.
Jobbulást!
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 01:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na, ilyenkor derül ki, ki kinek a klónja. Bár a ti esetetekben felesleges a klónozás, előbb-utóbb (inkább előbb) felszínre tör az igazi énetek, lásd alább.
Törölt felhasználó2012. 03. 20. 00:55
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 03. 19. 21:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem vagyok ideges, viszont mi újság a te gerinceddel, van vagy nincs?
Látom, támadnak a klónok. Jacsu, a barátaidnál nézz körül nick ügyben, ott divatos a több tucatnyi nick, hogy folyamatosan lehessen terjeszteni itt a kurucinfót.
ez az.
azt sem tudom mi az IQ.
de azt értem, hogy a kurva nagy liberális toleranciátokkal még írásban sem bírjátok a más véleményt.
lófos ez a szájtépés.
1. Kb. 80-as IQ felett a szövegekből is látható a különbség. A te IQ-d mennyi?
2. Egyébként neked kellene bizonyítanod a fentit, nem nekem az ellenkezőjét, de íne mutatok 2 idézetet (és persze linket)
"(#176) Re: Határozat a kommunizmusban kitelepítettekről
Értékelés: -3
előzmény (#171: Joker1) | válasz erre | hétfö, 20:59
...
penznyelo"
"(#175) Re: Határozat a kommunizmusban kitelepítettekről
Értékelés: 0
előzmény (#171: Joker1) | válasz erre | hétfö, 20:59
...
koszonnikifog"
Felhívom a figyelmedet az időkre: szerencsére éppen egyszerre írtunk, így tuti nem lehetünk ugyanaz.
Most pedig te jössz: várom a bocsánat kérést. Ha van benned gerinc megteszed. Van?
Ez nem ám píszi téma. Ilyenhez nem újságot kell venni.
Hanem utazni kell tömegközlekedésen mondjuk megfelelő borsodi járatokon.
15-20éve diák koromban sokat buszoztam pl.
Rasszizmus Magyarországon
No nézzük...