Szia ! A londoni piac úgy általában nem érhető el max ADR-eken keresztül. Ezt a részvényt amit írtál nem találtam meg itt: http://randomcapital.hu/ik Szóval úgy néz ki nincs rá ADR se.
Beszélgettem tegnap az erstés brókeremmel... Azt mondta, annyit elárulhat, hogy q4-re a random teljesen beolvad az erstébe. Elvileg megmarad a mostani csomag, de majd lesznek újak, több szolgáltatással és nekiállnak majd átcsábítani a randomos ügyeleket az erstéhez... hát kíváncsi leszek :)
> az aktiválási árat mondjuk 1000-re állítom be a limit árat meg mondjuk 500-ra, akkor amint eléri a papír az aktiválási árat, azonnal bekerül a könyvbe az 500-as ajánlatom? Igen. Stop-limit eladási megbízásról beszélsz, ami azt jelenti, hogy ha 1000-en történik kötés, akkor eladási megbízást adsz 500-as limitárral, azaz annál olcsóbban nem adod, drágábban igen. Egy likvid papírnál valószínű az történik, hogy azonnal, már 1000-en vagy a +/- környékén megveszik tőled. A kérdésed második részét nem értem teljesen, de lehet a fentiek tükrében már világos neked.
Sziasztok, ismerkedem a Netboon felülettel és magával a kereskedéssel is. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha adok egy megbízást és az aktiválási árat mondjuk 1000-re állítom be a limit árat meg mondjuk 500-ra, akkor amint eléri a papír az aktiválási árat, azonnal bekerül a könyvbe az 500-as ajánlatom? Vagy akkor hogyan lehet azt megoldani, hogy van egy aktiválási áram, amikor ugye az lenne a célom, hogy figyeljen a robot és ha úgy esik az árfolyam, hogy csökken és kimennek, a 1000 alatti ajánlatok, akkor adja el csak 500-on az enyémet? Magyarán ne adjam már el olyan gyorsan 500 ért, amikor lehet visszapattanna mondjuk 600-ról az árfolyam. Lehet nem lehet ilyet csinálni és a kereskedés egy antipattern módját keresem. Vagy ilyenkor az a megoldás, hogy aktiválási ár 510, limitár 500? Előre is köszönöm a segítséget
2022.03.23. Tájékoztatás a BUX határidős termékek alapbiztosítékának emeléséről . Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a BUX határidős termékek esetében a maximális árváltozáshoz tartozó alapbiztosíték összegét a KELER 2022.03.24-től 40 200 forintról 57 200 forintra emeli. . https://randomcapital.hu/kozzetetelek/tajekoztatas-50
Valaki járt hasonlóan,ma egy hónapja várom a válaszukat! Csak válaszolnak majd... Érdeklődök, 2022 február 22 napon a nyitásban
nem tudtam t-long poziciómat nem tudtam nyitó szakaszban dobni. Eladni
akartam az Orosz bevonulás hírére. 17190-as T- longom tegnap nyitóban
akartam kistoppolni,de a random annyira túlterhelt volt,hogy egyszerűen
elérhetetlen,de telefonon sem,állandóan foglalt az az egy számuk! Úgyhogy a rendszer kivágott autómatikusan-14860 ft-on! Technikai
hiba,erre is figyelnem kell,ha akció van a BÉT-en, random- error
service-írja ki,fél 10-után állt helyre nálam, nem sok OTP-volt 59
db,de így a nyitó ár helyett a rendszer 360 ft-tal alacsonyabban dobta
ki a rendszer-autómatikus zárása. 59x 360 ft lett a veszteségem ebből.
Kozben meglett hdl11 valasza: "Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az orosz-ukrán konfliktusra tekintettel a devizaváltás Társaságunknál 2022.03.01. napjától további értesítésig reggel 8 és délután 17 óra között érhető el."
Mas is tapasztalja, hogy tegnap ota nem lehet devizat valtani (USDHUF) Netboon-ban? "Hibás paraméterezés (Devizakonverziós megbízás jelenleg nem adható.)" Tegnap is kb ilyenkor probaltam. Csokkentettek volna az idosavot, hogy mikor lehet valtani? A honlap szerint: "Online konverzióra magyar tőzsdei kereskedési napokon 8:00 és 22:00 között van lehetőség."
Mindig van T+2 a pénzváltásnál, de a részvények is T+2 nap múlva kerülnek a birtokodba. A pénzed átváltása a magyar munkanapok szerinti T+2-vel történik meg, míg a részvények a külföldi nyitvatartás szerinti T+2 szerint. Ha nincs ünnep, akkor ez a kettő szinkronban van, és azonnal tudsz részvényt venni. Most viszont a magyar ünnep miatt ez felborul. A ma váltott pénz "fizikailag" csak szerdán kerül a számládra, ezért csak hétfőn tudsz vele kereskedni, mert hétfő + 2 nap az szerda. A pénteken váltott pénz csütörtökön kerül a számládra fizikailag, amiből elvéve 2 napot kijön, hogy kedden tudsz vele kereskedni. "Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az orosz-ukrán konfliktusra
tekintettel a devizaváltás Társaságunknál 2022.03.01. napjától további
értesítésig reggel 8 és délután 17 óra között érhető el." Bár ez a fenti nem írja, hogy munkanapokon, de az a sejtésem, hogy hétfőn és kedden lehet nem fog működni a devizaváltás az ünnep miatt.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?