Köszi nektek! Most feltelepítettem a firefoxot, s ezzel tényleg megy normálisan. Dehát nem értem a nagy hírű google chrommal, eddig ment, ma az eslő nap hogy nem, illetve exlorerrel már régóta nem megy nálam, s nem nála van a gond, mert több gépen kipróbáltam már, Xp, win 7 alatt, s explorerrel nem megy, persze a villámkötés rész az még oké(főoldal), de ha fenti menüsoron megyek valahova mint ahogy lennt leírva akkor már semmi. Na de legalább firefoxal megy az tényleg.
A munkahelyemen IE-8 alatt tökéletesen működik, otthon IE-7 van, ott is megy, de a "vill.kötés, kereskedés, árfolyamok, stb. szövegsáv vízszintesen meg van feleződve, és csak a szövegnek az alja látszik.
Amúgy valszeg ez kereső kompatibilitási, beállítási probléma lehet, mert otthon a vatera IE alatt lefagy, mozillával viszont tökéletes. Az ákk honlapja sem frissül IE-7 alatt, viszont IE-8, és mozillánál tökéletes, három hete még ment.
Rando,nál csak 1 ársávois van, így azt a 900Ft már nem oszt nem szoroz.
Viszont más miatt írok újra. Néha belépek a NetBoon-ba, hogy a webes felületen nézzem nap végén mi volt stb.. eddig Internet Explorerrel már vagy 2hónapja nem működik rendesen, de most hétvége óta már más böngészővel(google chrome) sem jelennek meg az oldalon belül a dolgok. A főoldal még oké, de ahogy kattintok valahova, pl Számlamozgások és itt Nyreség/Veszteség, de semmi nem jelenik meg, mint eddig a chrome-ba. Másnak nincs gondja a webes felülettel?
Mind a két cégnél ötös mélységig van reálod? Ez nekem már kicsit drága mulatság volna, viszont ha bevált kereskedési stratégiád van és ritkán buksz, akkor meg nem tétel.
Szia, windows7.
birkanyiro kérdésére a válasz pedig, hogy igen én úgy csinálom, hogy petibe nézem a realt, s randomban kötök(de itt is van real adatom), nem nehézkes, már megszoktam, s mivel mind a két helyen real adatom van innen látom , hogy néha van eltérés a real adatok beérkezése között a két cégnél:) Főleg mikor a forgalom hirtelen megugrik. Van hogy a randomban látom hamarabb ugyan azt a kötést, de van hogy a random marad le 1 másodpercel, esetenként több, s volt durva múltkori fél perces csúszásra is példa.
Ezt sajnos tudtommal az Ersténél a sima netbroker (A sima, nem a pro, azt nem ismerem) sem tudja. Rém idegesítő, mikor épp vennék/ eladnék, aztán kiírja h kijelentkeztetett.
Nem tudom, miért nem lehet ezt megoldani.
- mennyinél áll mostanában az ügyfélszám?
- Mobil Bróker szolgáltatás mindegyik androidos telóról megy? ZTE Skate-ről pld. futtatja valaki? Mik a tapasztalatok?
- Csinálja valaki úgy, hogy KBC-nél nézi a reált, de RC-ről köt? Nehézkes így?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?