" 20 ársávra emeljük annak az ajándékát, aki vállalja, hogy legalább 3 alkalommal a Randi programban köt, az április-május-június hónapokban összesen. Aki a vállalását nem teljesíti a július-szeptember közötti játékból kitiltjuk. Jelentkezni lehet mától a reggeli@randomcapital.hu email címen. Kérjük az emailba feltüntetni: név, Random ügyfélszám és az estleges "vállalom" adatokat. Jó játékot és boldog tavaszt kívánok minden Random ügyfélnek. "
" Játék! Ne feledjék: egy bolond szót tartalmazó mondat, egy név és ügyfélszám elég a 10 ársávhoz három hónapra, ha vállalják a Randiban a 3 kötést, akkor adjuk is a 20 ársávot." Milyen időintervallumban kell a 3 kötést produkálni? Netboon-on is jó? Köszönöm, ha valaki felhomályosít, bolond kérdésemmel kapcsolatban.
RC játék , a hírlevélből "Ma van az első érdemben enyhébb tavaszi nap, ezért kihirdetem a a
játékot a következő három hónapra. Április 1. bolondok napjától (és
egyben megboldogult édesanyám születésnapja), 10 ársávos BÉT ingyen 3
hónapos valósidejű adatszolgáltatást kap, aki beküld egy mondatot,
amiben szerepel a "bolond" szó. 20 ársávra emeljük annak az ajándékát,
aki vállalja, hogy legalább 3 alkalommal a Randi programban köt, az
április-május-június hónapokban összesen. Aki a vállalását nem teljesíti
a július-szeptember közötti játékból kitiltjuk. Jelentkezni lehet mától
a reggeli@randomcapital.hu email címen. Kérjük az emailba feltüntetni:
név, Random ügyfélszám és az estleges "vállalom" adatokat. Jó játékot és
boldog tavaszt kívánok minden Random ügyfélnek. "
12029-es winhttp hiba annyit tesz, hogy a "server nem elérhető", ami több esetben lehetséges: -nem megy a túloldalon a random szervere (ami itt nem játszik, mert én is épp be vagyok lépve), de pl. ha a netboon-ba be tudsz lépni akkor ezt magad is ellenőrizheted. -nincs internet, ami szintén nem valószínű, mivel írtad, hogy van:) -valami miatt nem éred el a random szerverét (tűzfal,proxy,bármi olyan szoftver a gépeden, ami blokkolhatja a forgalmat, esetleg szolgáltató belenyúl a forgalomba és blokkolja azt). Ez az a pont, aminek rengeteg oka lehet, távolról nehéz rajta segíteni. -egyéb ami nem jutott esetleg eszembe... Ennyiből nehéz megmondani, hogy mi lehet a gond, valószínűleg ezért is kaptál 1 általános választ.
laikusként azt gondolnám, hogy internet vagy van vagy nincs, mi a fax gond lehet az internettel? :) tényleg egyszerűbb lenne telefonon, legfeljebb a hölgy átkapcsol egy informatikushoz persze ha szívesen el emailzgetsz akkor oké
ha gyors választ akarsz hívd fel az ügyfélszolgálatot és az a kellemes hangú hölgy azonnal fog segíteni
Törölt felhasználó2018. 03. 06. 13:47
Sziasztok, új ügyfél vagyok. A Randi programot telepítettem, de a bejelentkezési adatok megadása után ezt a hibaüzenetet kapom: Azonosítási hiba Típus: WINHTTP Hibakód: 12029 Leírás: "Nem hozható létra kapcsolat a kiszolgálóval" Internet van, proxy nincs beállítva... Találkozott valaki ilyennel? Ötlet? Előre is köszi
Kérdésedre az alábbiak és saját tapasztalatom alapján elmondható, hogy a a Random egy jó rendszert üzemeltet ! "Az év legjobb
tőzsdei kereskedési rendszere
2017-ben ! A hazai befektetői kör által leadott voksok alapján cégünk kereskedési
felülete érdemelte ki a legjobb platformnak járó elismerést a "BÉT
Legek" versenyén." http://www.randomcapital.hu/landing/bet_legek/
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?