Így van, itt vagyunk Feri mindannyian, mint a "Random katonái", mi majd megvédünk, de úgy látom pár lelki sérült fórumozó beírásán kívül nem történt nagyobb baj !
Csak az hibázik aki dolgozik. Márpedig az évek alatt biztos sok szabad ideje ráment összesen ezen kis reggeli összefoglalók írásába (amit még nyaralásai közben is közzé tett sokszor). Én is köszönöm szépen neki, hogy minden reggel olvashatom a gondolatait az aktuális piaci helyzeről, és más dolgokról.
Bezony ahogy Bubu és jómagam is írtuk, bennünket tényleg érdekel mi lett a végkifejlet a szivárgással kapcsolatban. Lehet ez furcsa valakinek, de én pl. két gyerekkel éltem át nehéz napokat amikor kiszakadt a régi mosogató a falból... Olyan dolog ez kicsit mint MATÁV részvényesnek lenni. Vki megérti az osztalék lényegét, vki meg nem. Szerencsére nem vagyunk egyformák!
Igy van! Mindenki olvassa a reggeli szosszeneteket, meg az is, aki nem akarja :)) Na ez a haladas Virag ur! Fel a fejjel, elore! Onnel mas ut ugy sem letezik :) Jol mondom, hogy jol mondom?! Meseljen a kollegaknak a vizkarrol is.. kivancsi mki ra, mi lett. Meg maafel honap es itt lesz a varva vart tavasza.. igaz addig beborulhatnak a piacok.. Udv
Azért volt itt olyan pofátlan megjegyzés, ami rosszul eshetett kisildin kívül is... különösen ha
figyelembe vesszük, hogy teljesen önzetlenül csinálja évek óta, meg ha
figyelembe vesszük, hogy a csendes többség nem hallatta erre a hangját,
mert az luxus, hogy a pénzhajhászáson kívül mással is
foglalkozzunk... az már csak olyan természetes, hogy reggelente ingyen
és bérmentve hozzánk vágnak egy zsák információt, meg egy még nagyobb
zsák olyan személyességet és közvetlenséget, ami ilyen relációban
nemhogy Magyarországon, de világviszonylatban is egyedülálló lehet. De
mit számít, hiszen ez természetes. Ez nekünk jár... Jár ám a... Ha meg
sok év alatt egyszer véletlenül becsúszik egy jelentéktelen hiba, akkor az egyszeri
ügyfél keresetlen szavakkal köszöni meg az eddigi munkáját, a másik meg trollkodik egy jóízűt... Hát ez egy
ilyen világ... Mindenesetre a magam részéről én nagyon
köszönöm a meg nem érdemelt bizalmat és a rengeteg munkát, különösen is
az emberi részét, a sok megosztott saját gondolatot, személyes élményt,
történetet! Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és sokan értékelik megfelelően!
Faszom Bubu ! Azt hittem Te hitted hogy amerikában hétfőn is volt kereskedés.... Már majdnem elkezdtelek vigasztalni :D :D Ferencnek is mondom : Nem kell mellre szívni, aki meg azon beírás alapján vesztett pénz az meg is érdemli :) Mondjuk ha azt írtad volna tévesen hogy pl. "Leminősítették Magyarországot", akkor egy picsánrúgás kijárna, mert akkor reggel toltam volna mindenem shortra ....
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?