Van elég dolga. Bárki tévedhet. Nagy jelentősége meg nincs ennek a momentumnak. Nem lehet minden infoval naprakésznek lenni, főleg reggel kilencre megírva, begépelve, és még gondolom kb háromnegyed órát utazik is kb a Szép utcába.
Itt a kép róla..Nálam üres Randi felület nyílik meg, mert nem csináltam mentett felületet még.. ezt a három Xet kinyomom, és teli ablakos chartingom lesz. http://www.kephost.com/image/E55h
Szegény "Random" Feri nem nagyon lehetett tisztában azzal, hogy ma nincsen Amerikában kereskedés. "Erős kezdésben vannak ma reggel a határidős jegyzések. Az amerikai indexek emelkedést mutatnak, ha így marad ma is erős lehet a délután Amerikában." Persze senki sem tévedhetetlen, de azért körül kéne nézni! Hali, Ildike
Nem a chartingon belul, hanem a charton kivul randi ablakban fent van egy sav a chart folott, jobbra es alul. Fejbol irom telorol. Ezek kis randi ablakok, de lehet nem egyforma a feluletunk, nekem alap ablakom van randiban. Ha holnapig nem jossz ra, befotozom majd.
Kérdésem: Ki mit gondol a random capitel rol , Kbcrol illetve a de giro cegekrol.A reszvenykereskedes erdekel elsosorban, es a rendszer pontossaga konnyen kezelhetosege erdekelne.Tapasztalatokat varok !Minden hasznos informaciot orommel veszek!
Köszi, amúgy azért kérdeztem, mert jómagam csak 1 X-et látok, de ha azt törlöm, akkor a volumenadatok törlődnek, a többi X hol van, vagy te melyekre gondolsz?
Kösz, az X-ek a charton vannak, mert ott csak 1-t látok? Amúgy arra rájöttem, hogy a szalag elrejtésével is lehet helyet szerezni. Az X-ek hol vannak pontosan?
Végül megoldottam, bár amin lehetne módosítani, az a teljes képernyős üzemmód lehetősége, mert jelenleg nem lehet valóban teljes képernyős felbontásban megjeleníteni a grafikonokat, úgy h szinte az egész képernyőt betöltse a chart.
Végül bejött a drawing toolbar, de miután rajzolok egy trendvonalat, amely a támasz, a következő lépésnek már nem tudok ellenállást behúzni, pedig a támasz már megvan. A Randit igazán lehetne fejleszteni, 2016-os a jelenlegi.
A támasz és ellenállásvonalakat szeretném behúzni, de a használati útmutatóban nincs róla szó, pedig korábban a charting bal oldalán szerepelt. Ha vki tudja légyszi segítsen.
Azt tudja vki h kell trendvonalakat rajzolni a Randiban, korábban ott volt a menüben, de sehogy se tudom előhozni, pedig szükségem lenne rá. Ha vki tudja légyszi írjon.
Törölt felhasználó2018. 02. 17. 10:46
A Netboon rendszerében a Villámkötésekkel kapcsolatban USA piacon liquid instrumentum esetén (1-2 cent spread) van-e valakinek tapasztalata? Mennyire gyors, megbízható a végrehajtás, mekkora a slippage ? A Random az Interactive Brokers-en keresztül lép ki a piacra. Az IB-nél a Hot Button személyre szabható, Market Order helyett lehet Limit Order-t használni: pl BUY esetén - ASK price + 3-5 cents, SELL esetén - BID price - 3-5 cents. Ez Market Order-nál (VILLÁMKÖTÉS) biztonságosabb. Amennyibe a Randomnál fejlesztés lesz esetleg személyre szabható HOT BUTTON funkció betehető.
Nemrég váltottam a KBC-ről. A Random egy teljesen más filozófia mentén működik. A rendszert megismertem, dollárt szeretnék váltani a kereskedéshez. A következő évekre durva dollár gyengülést várok, ami a profit jelentős részét elviheti. Kollégák, ti hogyan védekeztek ez ellen? Van valami ötlet? Sajnos már nincs FX kereskedés a Randomnál, akkor egyszerűbb lenne hedgelni. https://pbs.twimg.com/media/DWGwuzmV4AAeFyO.jpg
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?