Miért vagy akkor náluk egyébként ha így gondolod? Ha 'bántanák' a részvényeidet akkor arról gondolod bármi is árulkodna? Azért a felügyelet paráztatása úgy látom elég jól működik, majd jön biztos a NERbroker ott minden rendben lesz.
Kicsit vigyázni kéne a Netboon programmal... Néha egészen furcsa dolgokat ír ki az egyenlegemnél (egy rövid felvillanás erejéig), és ilyenkor persze gyanakszom, hogy "árulkodik"... Arról, hogy mennyi olyan részvény (összértékben) van a számlámon, amit nem bántanak, és mennyi, amennyit kölcsönadnak shortra stb. Elég sokat "bántanak", de, khm, erről nekem nem szabadna tudomást szereznem... Ezt javítani kéne!
Nálatok megy a RANDI ? Most így délután állandóan megszakad a kapcsolat. Amikor belépek megjelennek az ajánlati könyvek, majd fél perc után eltűnik minden és a fogaskerekek mennek azokon a paneleken.
Netboon-on a "szabad pénzem" nevezetű menüpont nem reagál nálam az árfolyam változásokra, másnál is? Napok óta be van akadva egy szám és nem változik, akárhogy mozognak az árfolyamok...
Én ritkán használom Randiban a chartingot, mert pont ezt hiányoltam belőle, hogy csak egy grafikont lehet megnyitni. Amikor használtam biztos nem volt benne ilyen funkció, mert rögtön észrevettem volna, lehet csak ideiglenesen tették bele, tradingview-ban is csak a fizetős verziókban van benne. Én is örülnék ha bele v visszakerülne
Valasz nem volt. Megprobalom ujra.. hatha Udv a Randomos charting hasznaloknak. Eleinte volt a charting grafikon rajzoloban 2-4-6-8 ablakra valthato funkcio. Tradingview tudja, mert investingen is van meg mindig. Tisztelt Random Capital, kedves kollegak. Nekem szuksegem lenne erre a tobb ablakos nezetre. Ugye jol latom, hogy nincs ilyen most.. pedig volt! Kernem vissza a funkciot! Koszonom
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?