Topiknyitó: Portfolio 2010. 02. 23. 12:54

Rajtaütés a Bajcsy-Zsilinszky úton - Brókerek bilincsbe verve?  

Ugrás a cikkhez
Az MTI értesülései szerint rendőrségi akciót tartanak a Bajcsy-Zsilinszky út 53. számú épületben, a Capital Partners cég egyik alkalmazottja szerint az irodájukban tartottak a rendőrök házkutatást. Mint ismeretes, a PSZÁF feljelentést tett csalás...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=129051
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kispangit 2010. 02. 24. 08:20
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Na ja. Az usában gondoskodtak róla, hogy Madoff uccsó ingatlanját is elszedjék. A nejének hagytak szánalomból vagy 2-3 millát, hogy ne a hajléktalanszállón végezze.
Itt meg Zalatnay együtt vihog a tv-ben azzal a milyen Péterrel? Aki nemrég a kényszer-árverésen cirkuszolt, meg leöntötte savval az anyósát. Elfelejtettem...
Törölt felhasználó 2010. 02. 24. 02:55
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Ez tényleg az...

Ahogy ezt a nyúlbélát elnéztem itt ahogy kiosztja a sok macskajancsit, most meg a szappanért sem bizos, hogy le mer hajolni...bár fogalmam sincs, hogy előzetesben van vagy ki ez egyáltalán. De ha még nincs,a helyében vennék egy erényövet és felraknám fordítva. Masszív lakattal.
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 20:58
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
kapnak 1-2 évet, a százmilliokbol meg elvannak életük végéig ez a magyar igazságszolgáltatás egy nagy rakás... bullshit.

Csak a kis embereket büntetik.
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 20:19
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Engem is... arról, hogy odavalók ahova vitték most őket :-) Bár lehet hamarabb kellett volna vinni őket...
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 19:39
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
AAAz igen!

Engem meggyőztek!:) Erről is lemaradtam!:)
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 19:36
Előzmény: #1  Portfolio
ha valaki nem látta volna még..
capital partners munkanap :

link

komoly nagyon...
exley 2010. 02. 23. 19:09
Előzmény: #6  morci
Az egon ezen az alpon töröl tíezer kgfb biztosítást, az autós évközben nem köthet újjat, beleszalad az autjával egy karambolba a mabisz jót áll helyette a szerencsétlen átqurt autós meg fizethet a mabisznak élete végéig az átvállalt összeget, ha életben marad a baleset során. Válaszút élé állítják, vagy pusztulat vagy fizetés élete végig. Beköszönt a szerencsétlen autós életébe nyomor és anihil. Csak egy pancser legyen áldozat. Akkor ez nem hol-a-caust?
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 15:27
Előzmény: #15  exley
exley 2010. 02. 23. 15:12
Németországban megkötnek egy biztosítási szerződét az az is marad, ha az ég leszakad akkor is. Állítólag nácik is voltak.
Nálunk a liberálok kisajátitották maguknak a pénz piacokat.
Alá írsz kötsz velük egy szerződést az tuti, hogy nem valósul meg.
Ez a különbség a germán és a judea faj között.
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 14:50
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
'Lecopyzták' a Brókerarcok című filmet. Klasszikus.

pf2 2010. 02. 23. 14:42
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
PSZÁF maga a tehetelenség ne továbbja.

Az első feljelentések a Capital Brokers ellen kb. 2 éve már ott vannak.

Most választás előtt megpróbálkoznak valamit csínálni. Havi 400.000 Ft -os átlagfizetésért már régen meg kellett volna tanulniuk a szakmájukat . nem haverkodni a bankokkal , hanem keményen betartatni az előírásokat. Az se baj , ha egy -két kis vagy nagyobb bank tönkrement volna ( akár Raiffeisen is)

Nem maffia szervezet maga politikai tehetelenség , ha egyszerüen megszünne a Pszáf a kutya nem venné észre!!!!!!!
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 14:36
Előzmény: #11  bpmcwap
A PSZÁF maga a 2.-es számú maffia barlang. Remélem Orbánék szétzavarják azt a mutyi társaságot is.
Jönnek a választások tudják fel kell mutatniuk valamit, ezért most tettek egy feljelentést. És tavaly , tavaly előtt tömték a zsebeiket, minden jó volt. A pszáf egy gittegyletnek sem felel meg, csürhe az egész.
bpmcwap
bpmcwap 2010. 02. 23. 14:14
Előzmény: #1  portfolio
azt lehet esetleg tudni hogy mennyi nyitott poziciójuk van még amit ma mindenképpen rá akarnak borítani a piacra???? ;)

Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 13:31
Előzmény: #2  morci
Én eddig 3-at láttam bilincsben... Ne izgulj lesz még!

SZÉP AZ ÉLET!!!!!!!!!!!!!!
exley 2010. 02. 23. 13:31
ez egy szikra, hogy az elégedetlen néptöegek az utzára vonuljanak, hogy a rendőr államot félre söpörjék.
A sünök azonnal lekapják a rendszámokat, aztán 100 000-be is bele kerül mire vissza rakod. Merénylet a dolgozó nép ellen. "Trükkök százai"
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 13:27
Sajnos ilyen.
exley 2010. 02. 23. 13:27
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Ezért nem lehet az eurót beveteni, hiába apapl a libás. A giró rendszerben a 1% ALÁ KELL SZÓRÍTANI A CSEKKES BEFIZETÉSÉSEKET! Nálunk bolodog boldogtalan apostára jár csekkezni, mivel nem bízik senkiben csak asárga csekkben-
morci 2010. 02. 23. 13:26
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Hát ilyen az élet! Amikor a topicot nyitottam a cikkhez, a címben még nem volt kérdőjel. Aztán lett, és így a hozzászólásom értelmetlenné vált.
És most még jön exley is és jobboldali diktatúrát követel, csak mert egonék nem vonták a biztosítását...
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 13:23
Előzmény: #3  exley
Sárga csekk , és kész.
exley 2010. 02. 23. 13:17
Előzmény: #3  exley
,,,,,,,,,felhívom öket az ügyfél szolgálaton a 40-es számon, az meg elkezd énekelni, hogy kössek mindenféle "sz@rt". Utazzak el Sopronba a saját költségemen, hogy ne hurcoljanak meg nyomorult 3K-ért.
Tébolyda ez a magyarország,
exley 2010. 02. 23. 13:13
Előzmény: #2  morci
A jobbik hatalomra kerülésével az Aegonon kell rajta ütni. Megbízom anyomorult kgfb-m díját vonják le a számlámról erre azt írják nem tudják levonni. Aztán engem meg vigyenek a sünök, mivel a yardoknak leadják atörölt kgfb listát.
Jöjjön a jobbik és üssön rajta az egonon.
morci 2010. 02. 23. 13:05
Előzmény: #1  portfolio
\"Rajtaütés a Bajcsy-Zsilinszky úton - Brókerek bilincsbe verve\"

Keress rá a \"bilincs\" szóra! Kétszer fordul elő:

- a címben

és a következő mondatban:

\"Arra a kérdésre, hogy valakit bilincsben vittek volna-e el, azt mondta, hogy ilyet nem látott.\"

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek