Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 06. 14. 08:05

Profitálj a zuhanásból! Hol, mennyiért és mit shortolhatunk a magyar piacon?  

Ugrás a cikkhez
Az előző hetek BUX hanyatlása alapján nem meglepő, hogy a legtöbb befektető az esést szerette volna megvenni a magyar részvénypiacon. A Portfolio.hu öt brókercéget kérdezett meg arról, hogy milyen feltételek mellett lehet rövid távra történő eladási megbízást adni (shortolni) náluk. A legtöbb esetben szükséges alapletétként a Keler letét kétszeresét kell elhelyezni, mely 1,000 darab OTP részvény esetében 1.2 millió forintot jelent. De vajon hol érdemes annak szétnéznie, aki a még nagyobb volatilitást szeretné kiaknázni, így például Fotex papírok eladásában gondolkodik?

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=69460
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 15. 20:45
Előzmény: #1  portfolio
"Érdekes információkat" kaptunk. Bár én személy szerint az értékes jelzőt sem sajnáltam volna. Mindenesetre szerencséje van Jesse Livermorenak, hogy már nem él, de főleg azért, mert soha nem is élt ebben az orszában! Mindekinek tetszettek a válaszok, vagy csak én és a cikk szerzője kereste a tőke áttételes, határidős kereskedés lehetőségére a korrekt szakmai válaszokat ( speadekkről, árfolyamértékre vetített letéti követelményekről stb. ) Én a kölcsönügyletre abszolut nem voltam kiváncs ! Miért kellett elfogadni ezeket a válaszokat ?

Topik gazda

andrea1988
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek