Topiknyitó: filter 2024. 06. 12. 15:16

Plug-in autók zöld rendszámos szívatása  

Részletek derülhetnek ki a zöld rendszámok korlátozásáról is, ugyanis hamarosan a plug-in hibrid autók esetében megszűnhet a zöld rendszám kiadásának lehetősége.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240612/durvan-korlatozna-a-zold-rendszamokat-a-kormany-691903
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
filter 2024. 06. 12. 15:34
#3
Nekem 2,5 éve van Kugám és nagyon szeretem használni. Napelemről töltöm, városban agglomerációban igy használom (csak elektromosan) átlag fogyasztásom autópályákkal együtt 3.5l/100km . Én ezért vettem, mert többnyire városban használom, nekem 100% bejött eddig. Tudom ki mire használja az adott eszközt olyat vegyen van akinek a dizel lesz jó opció. Nem a zöld rendszám elvétele miatt hőzöngök (mivel vidéki városban eddig sem élveztem az ingyen parkolás előnyét), hanem a mögöttes tartatalom a fejekből kipattanó isteni szikra mi lehett aki ezt kitalálta??. Azaz elvesszük a zöld rendszámot mert egyes gazdag lizingelő cég nemtörődöm alkalmazottai miatt, akik nem úgy használják a plug-ineket, mint amire azt kitalálták anno, ergo nem töltik föl szinte soha és vagy 3 tonnás 400 lovas jármüvekkel füstölik tele a város utcáit. Ez nonszensz. Ez a zöldrendszámmal való visszélés, adókedvezményt zsebre vágja oszt kész. De mért kell mindenkit egy kalap alá venni???  
filter 2024. 06. 12. 15:20
#2
Plug-in tulajként azért hoztam létre a fórumot, mert értelmes hozzászólásokra, felvetésekre lennék kíváncsi ebben a témában. Akár olyanoktól akik egyrészt nincsenek otthon ebben a témában, akár olyanoktól, akik rendszeresen használnak ilyen autót a tényleges "zöldítés" és megtakarítás jegyében.

Topik gazda

filter
4 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek