MNB 4,5 millió forint bírságot szabott ki egy magánszeméllyel szemben a piaci manipuláció tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. A kereskedõ egyes tõzsdei részvényekre vonatkozóan több - az indikatív
Indiaktív árakkal történő manipulálást vizsgál az MNB. Azt persze nem vizsgálja,hogy melyek brokicég manipulálta fel a Wallis árfolyamát 260-ra milliárdos napi forgalmakat csinálva.....
pedig vizsgálhatna olyan piacbefolyásolást is, amit te elkövettél az OPIMUS-ban egykor. Rögzítve van, felesleges töröltetned.. Amikor azt állítottad hogy biztos banki hátterű infód van, hogy az OPIMUS becsődöl, a Wamslert viszik a hitelezők. Emlékszel-e erre FCI!????
"elvinnék az összes fidess-est". Szép is lenne, maradnának az SK rendszámos adót nem fizető, amúgy nem dolgozó lqró élősködők.. majd ha piros hó esik...
Engem is megtaláltak, igaz nem indikatív manipulálással, hanem a decemberben végrehajtott öntkötéseimmel, amikor is ugye adót optimalizáltam. Meg még az a másik ezer ember aki ezt csinálta, kérdés őket megtalálták-e De mindegy is, engem már kurvára zavart az indikatív szakaszban zajló le és felfele húzások 50-100 ezer db-kal amit persze kivettek 8:59-kor vagy 17:04-kor. Hát baszódjanak meg ezek. A másik akiket elővennék az 1 db-l fel le kötögetők, amikor mondjuk megvesznek 10 ezer db-t felfelé, erre 5 másodpercre lefelé elad 1 db, hát a kurvaanyját ezeknek is. És ez igaz a felfelé kötögetőkre is.
természetesen tisztában vagyok vele, hogy rohadt nagy manipuláció folyik a Ner papírokban, ahol egy független felügyelet vérfürdőt tudna rendezni, de azok ki fognak maradni a szórásból mindig.
Piaci heccnek indult, 4,5 milliós bírságot kapott az MNB-tõl egy kereskedõ
Ugrás a cikkhez