Topikgazda: matgab 2006. 09. 26. 12:40

Perlik a Pannon-Flax leányt  

Ugrás a cikkhez
Peres eljárások indultak a PANNON-FLAX NyRt. érdekeltségébe tartozó KONFLAX Kft-vel szemben

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=74080
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 08:52
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
egyetértek!
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 08:36
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Te BB, ez nem a Novo topic, úgyhogy legyél szíves ide ne másold be a szózatodat.
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 00:26
Sziasztok!

Elég szép árfolyamemelkedést "szenvedett" el Novoka!! :-)))
Mit is mondta én??? :-)
A következő napokban emelkedésekre lehet számítani!!

Jönnek a vevők folyamatosan, aki venni akar most vegyen még!!

Vagy, ha nem vesz, akkor úgy is lesz bőven, aki megvegye helyette

Szóval, az sem baj, ha nem vesztek Pannon-Flaxosok, más egyéb részvényesek, legfeljebb Ti nem váltok sikeressé! :-))

Célárfolyam 2 -3 héten belül: 1200 Ft!!

Csakis jótancsáként mondom, hisz nagy emelkedési potenciálok vannak a Novotrade-ben!
2 hónapon belül 8,5 mrd Ft-os alaptőke-emelés!!
Úgy néz ki 1500 Ft-on (persze nem 100 % ez), innen nézve is 50 %-os hozam!!!

Kívánom mindenki legyen ügyes és utána örömteli, sikeres!

Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 16:34
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
gondoltam hogy kamu...
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 15:48
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Pro-land, hát az ismerősöd szövege - meglepő módon - elég hamar bebizonyosodott, hogy hülyeség:) Milyen jó, hogy egy nappal előre jósolgatott, az hamar kiderül. Azokon a szektákon is röhögök, akik 2000-re, meg 2005-re, 2008-ra hirdetnek világvégét. Milyen hülyék. Ha 3000-re tennék 1000 évig élhetnének belőle, így viszont elég hamar kibukik a dolog...
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 01:17
A tények, árfolyamnövekedések igazolják hitelt érdemlő szavaimat is!!

Mindenk inézzen vissza a Novo-topicba, akkor június felé is sok kételkedő volt, néhány ember és jó magam tudtuk csak előre, hogy mekkoa növekedés lesz nyár végére a Novoban!!

Ennyi a lényeg!

Gazdagodni kell a tőzsdén, nem szegényedni! :-)
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 01:14
nem 100 %

valakit

el is érte
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 01:13
Re: Rényi Gábor Úrhoz intézett kérdéseim!Elözmény válasz erre 07.28

Kedves Bigbroker24! szeretném eloszlatni az összes csettelő kételyeit, személyesen irom a kommentárokat. A Bigbroker 24 első, nagyon helyénvaló kérdésére az a válaszom, hogy a cél az, hogy üzletileg nekünk kifizetődő, azaz magas reputációval rendelkező intézményi és privát befektetők feltétlenül a jelenlegi árfolyamnál magasabb felárral jöjjenek be, azaz a Genesis-t és társait, pl. engem és érdekeltségemet nem felhígitva, hanem az egy részvényre jutó tőke jelentős növekedésével jöjjenek be az összes tervezett tőkeemelésnél.Ez egy teljesen természetes törekvés annak a részéről , aki az üzlet kitalálója, a know –how tulajdonosa, szponzora és megálmodója. Ha megnézzük, hogy a német tőzsdén 20 szoros price /earning egy általánosan elfogadott képlet, akkor aki ma részese ennek az üzletnek és 400 forinton jött be, az egyáltalán nem járhat rosszul, hisz az egy részvényre jutó tőke is több már ennél, különösen akkor , hogy a Novotrade részvényeseinek egy jelentős része 2000 ft-körül jegyzett hosszú évekkel ezelőtt. Meggyözödésem szerint azoknak sem lesz rossz ez az üzlet, akik a papírt ilyen magas bekerülési árral tartják portfoliójukban. Második kérdésre nem tudok még válaszolni. Harmadik kérdésre, a gyár komplett beinditása a pénzügyi biztonság, azaz a tőke fedezet és az állami támogatások megteremtésétől számított maximum 14-16 hónap. Utána kezdődik a termelés és a cash flow-ja onnan kezdődően pozitiv és várhatóan nyereséges lesz attól kezdve, hogy eléri a tervezett kapacitást. Remélem megfelel a válasz, személyes megkeresesékre is válaszolok: grenyi@novotrade.hu Mindenkinek köszönöm a sok pozítiv érdeklődést, jó így dolgozni. Kösz Rényi Gábor
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 01:12
Re: Rényi Gábor Úrhoz intézett kérdéseim!Elözmény válasz erre 07.28

Kedves Bigbroker24! szeretném eloszlatni az összes csettelő kételyeit, személyesen irom a kommentárokat. A Bigbroker 24 első, nagyon helyénvaló kérdésére az a válaszom, hogy a cél az, hogy üzletileg nekünk kifizetődő, azaz magas reputációval rendelkező intézményi és privát befektetők feltétlenül a jelenlegi árfolyamnál magasabb felárral jöjjenek be, azaz a Genesis-t és társait, pl. engem és érdekeltségemet nem felhígitva, hanem az egy részvényre jutó tőke jelentős növekedésével jöjjenek be az összes tervezett tőkeemelésnél.Ez egy teljesen természetes törekvés annak a részéről , aki az üzlet kitalálója, a know –how tulajdonosa, szponzora és megálmodója. Ha megnézzük, hogy a német tőzsdén 20 szoros price /earning egy általánosan elfogadott képlet, akkor aki ma részese ennek az üzletnek és 400 forinton jött be, az egyáltalán nem járhat rosszul, hisz az egy részvényre jutó tőke is több már ennél, különösen akkor , hogy a Novotrade részvényeseinek egy jelentős része 2000 ft-körül jegyzett hosszú évekkel ezelőtt. Meggyözödésem szerint azoknak sem lesz rossz ez az üzlet, akik a papírt ilyen magas bekerülési árral tartják portfoliójukban. Második kérdésre nem tudok még válaszolni. Harmadik kérdésre, a gyár komplett beinditása a pénzügyi biztonság, azaz a tőke fedezet és az állami támogatások megteremtésétől számított maximum 14-16 hónap. Utána kezdődik a termelés és a cash flow-ja onnan kezdődően pozitiv és várhatóan nyereséges lesz attól kezdve, hogy eléri a tervezett kapacitást. Remélem megfelel a válasz, személyes megkeresesékre is válaszolok: grenyi@novotrade.hu Mindenkinek köszönöm a sok pozítiv érdeklődést, jó így dolgozni. Kösz Rényi Gábor
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 01:10
Sziasztok!

Ha nem tartjátok már túl jó részvénynek a Pannon-Flaxot, akkor gyertek, nézzetek utána a Novotrade jövőbeli gigantikus terveinek, őszi alaptőke-emeléseknek (1500 Ft-on lesz eléggé valószínű, de nem 100 5 még), és ha jónak tartjátok, akkor érdemes még most beszállni!! Rally előtt kell zsákolni, hisz rallynál már kockázatosabb+
Úgy értem limites napoknál már sokkal kockázatosabb!

Akit érdekel, nyugodtan kérdezzen, és segítek neki, adok infókat!
Persze, nem kötelező!!

Csak megemlítettem,hátha valaki mégis érdekel a napenergia!!

Ebben van a jövő!!!

Én nyáron is előre megírtam a Novotrade-topicban, hogy 1000 Ft fölött lesz az árfolyam 2-3 hónapon belül, azaz az alaptőke-emeléstől számított 2-3 hónapon belül!

...és láss csodát el is éte az 1260 Ft-ot is!!
Június elején 400 Ft-ért bárki megkaphatta a Novot, várt bő 2-2,5 hónapot és lazán duplázhatta az alaptőkéjét!
Persze kockázatos ez, nem is tagadom!!

De, aki nagyot kockáztat nagyot kaszál!! :-))
Igaz, veszíthet is!

Novoban most van story, ősszel még 8,5 milliárd !!! Ft-os alaptőke-emelés lesz!

A következő közgyűlésen megváltoztatják a cég nevét, az igazgatóságot újraválasztják, ismertetik az új stratégiát, továbbá döntenek az új leányvállalat megalapításáról is! :-)

Nem semmi gyerekek, majd pislogni fogtok nagyokat, amikor az alaptőke-emelés után, legkésőbb január elejére áttöri a 2000 Ft-os árfolyamot is!!
Jelenleg 910 Ft-on van (mai záróár)!

Mindenki szíves figyelmébe ajánlom Rényi Gábor elnök Úr hozzászólásait is a Novotrade-topicban!! Elég hasznos dolgok vannak ott!

Minden jót mindenkinek és sikeres választást, kereskedést!
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 00:20
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Kiváncsian várom a mai napot...
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 17:24
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Te, ehhez ismerős se kell, nézz körül ilyen kispapír topicokba: mondanak ennél durvábbakat is. És attól még az lesz?:)
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 17:18
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Egy ismerösöm azt mondta, hogy holnap -minden logika ellenére- a PFLAX 800 fölött lesz. Na én erre befizetek...!
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 15:26
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Lau, igen, tudom, nem mai hír, pár hónapja már felröppent (szerintem akkor még csak az egyik perről volt szó, nem mindkettőről, de ha jól emlékszem, pont a nagyobb összegű). És sem értem, ki az aki ezek után vesz/vett belőle. De azt se, aki nem adta még el... A 400-as célt is régen beírtuk ide. És elég biztosan halad is e felé:)
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 14:55
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
annyit hozzátennék, hogy azért ez nem mai hír. A nagyobb per legalábbis. Azóta tiltott listán kell legyen mindenkinél. Volt egy 830-870-es gyűjtögetés benne, aztán kitörés 950-ig. Akkor jött a hír a 2 milliárdos perről. Csak néztem ki a fejemből, hogy van aki vesz egy darabot is, pedig 850 körül volt még utána 1000-es vétel...

A célár nálam is pontosan 400 Ft. Akkor megint lehet majd venni, hátha megnyerik a pert. :)) Ezúttal már alperesként.
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 14:44
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Végül is jogod, de azért 1600-nál nemcsak én mondogattam ám a strong buyt.....de mentségünkre legyen mondva nem tudtuk hogy ilyen ótvar ez a cég.
A sellt pedig már 1100-1200 körül mondogattam..lapozz csak vissza.
Bár az tény hogy a cég mostanában lett nyilvánvalóan csődtömeg.
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 14:36
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
és egy broki nyakig ül benne,,,,a masgasból még bőven 4 jegyű volt
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 14:35
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
a hir szerint ha jol olvasom nemcsak hogy a kisbüffencsek de még akinek tartoznak azok sem látnak zs-t belőle...hát ez durva....buy 650 sell 1400 volt részemről... .
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 14:21
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Kivételesen egyetértek gazdagodóval (az ő dumájának értékéből már csak az von le, hogy 1600-nál még strong buyről beszélt, ez kevesebb mint a felénél váltott sellbe:)
Eddig nyilvánvaló volt:
- hogy szarnak a kicsbüfikre;
- hogy el akarják tűntetni a pénzt;
- tehát, hogy a kisbüfik ebből semmit nem fognak látni.
Most meg az a helyzet van, hogy lehet, hogy nekik is alig marad belőle valami.
És innentől mindegy is, hogy mi trükk, mi nem. A papír totál felejtő.
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 13:33
célár: 400 FT.
matgab 2006. 09. 26. 13:07
Előzmény: #1  portfolio
Én már ezt nem nagyon bírom követni...
Egy a lényeg, a kisbüfik kicsukva a business-ből az zicher...
így lehet egy csontról több húst is lerágni...Long -short -Long -short

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek