Akkor még veszek, de megmondom őszintén, hogy nem számítok jó jelentésre és azt sem tudom, hogy milyen valós céllal vannak tőzsdén. Egyszerűen nem valók ide. Itt valami olyan dolognak kellene történni ami változtat ezen az illikvid helyzeten.
Gyűjtögetés? Szerintem likviditás nulla. Ezt a részvényt néhány kötés az egekbe repíti vagy kétezer alá tolja. Kommunikáció szinte semmi, találgatás alapján vesznek vagy adnak a kicsik. De a tőzsde nem a kicsik játszótere. Láttuk, látjuk ezt más részvényeknél. Remélem történni fog hamarosan ebben is valami. (De nem úgy, mint legutóbb, hogy a cég elkezdi adni mihelyt emelkedni kezd pár forinttal.)
Én is azt gondolom. Hát mikor, ha nem most? De ha ebben a helyzetben szar eredményt produkálnak, akkor kidobom, mert nagy balfasznak kell lenniük ha még a szarozásnál tartanak.
a közlést követően haladéktalanul, de legkésőbb egy munkanapon belül a
Kibocsátóra vonatkozó rendkívüli tájékoztatási kötelezettség szabályai szerint közzé kell tennie.
Nekem ez túlbonyolítottnak tűnik, gyakran fogják módosítgatni, mint ahogyan utólag jöttek rá arra is, hogy a külföldi sportolók, vezetők, edzők behozatala lehetetlenné vált volna a felfüggesztés miatt. Pl. ezt, a városokon kívüli munkásszállón való elhelyezést is elég marhaságnak tartom. Ahol én lakom megyeszékhelyen sok munkásszálló és annak alkalmas épület áll üresen évek óta. Na de a lényeg számomra az, hogy a Pensum végre virít-e valamit a jelentésben.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf