Kérdés: a befektetők hisznek-e abban, hogy a 400-nak örökké ki kell tartania? Minél masszívabb ez a hit, annál erősebb is lesz a vételi kedv 400-hoz közeledve. De minél többszőr támad egy támaszt az árfolyam, úgy nő az eséy annak letörésére is.
Sajnos önmagában a gyapot árának sűlyedése nem befolyásolja az árat. Bár a cég számára nyilván kedvezőbb hosszú távon.
Valóban érdekes lehet ez, hogy Váradi lepasszolt 15%-ot, így további High-Tech gyűjtögetés esetén akár többségi tulajdonossá is lehetne válni! Az árfolyam adott hozzá, régen járt tartósan 500alatt!
Valóban egyet fizet kettőt kap akció van..
Ahogy jött lefelé, voltak itt beírások, hogy 600 alatt ajándék, 900 a célár, most meg 500 alatt vagyunk, a nagy vételi kedvet meg nem látom. Pedig 450-en pont 1-et fizet kettőt kap akcióban lehet hozzájutni, karácsony utáni kiárusítás van mint a plázákban. :)
Tavaly egesz evben esett a gyapot (170tol 100ig, ha jol emlekszem), megsem mozgott egesz evben felfele a flax. Nem tesz neki jot az emelkedo gyapotar, de sztem nincs kimutathato egyuttmozgas.
Az ingatlan meg nem feltetlenul rossz, nezd meg a fotex vagy a gspark eredmenyeit.
Itt 450 korul mintha elenkulne a forgalom, talan fordulatot hoz. Ha esetleg High-tech meg boviteni akar (lehet h Varadi kiszallt es at lehetnw venni az iranyitast) akkor porszivoval par nap alatt lehet megint 800.
érdekes,hogy december közepétől kezdve kezdett el emelkedni a gyapot. a pflax meg pont attól kezdve kezdve kezdett esni párhuzamosan, miközben a tőzsdék emelkedtek folyamatosan viszont.
a másik.az ingatlan nem biztos,hogy jó üzlet manapság.
Konkord adogatja ezresevel mar egy ideje. Moricz kozeli ceg, lehet hogy Kaptar mutyi, Freesofthoz hasonlo buveszkedes, also limites napon nagy atkotes elokeszitese folyik. freesoftnal 800 as atkotes utan gyorsan lett 1600, lehet h itt is 400 utan 800.
Érdekes ez a papír, alig 2hónapja még 700ig kitépték, akkor vki nagyobb tételt vett piacon, most meg 450nél adogatnak.
Szerintem ki kell használni, hiszen köztudott, hogy 1000felett lenne a reális árazása.
Még azt is el tudom képzelni, hogy Váradi úr nem volt hajlandó megszabadulni a csomagtól 1000alatt. Évtizedek óta van 50%feletti részesedése, akkor most miért adott át ekkora csomagot..? Engem ez érdekelne az ár mellett.
Pannonflax