Amikor tavaly év végén kijött a warning, hogy nagyon magas a gyapot ára és elviszi a nyerőt, akkor a gyapot 146 USD körül volt. Most 98 USD.
Na nem mintha bármit is számítana, csak úgy ránéztem.
Szeptemberi határidőre 22000 db van nyitva, ebből tegnap nyílhatott 8000 db, mert 14000 körüli volt eddig határidőn.
Persze simán lehet, hogy az eddig prompton tartogatott papírjait átköti határidőre, így fele annyi pénz áll benne, tehát ez még önmagában nem emelkedésre utaló jel.
Viszont ez az alvás szerintem max. a nyár végéig tart, de lehet, hogy még addig se, egyszer csak tényleg kiszedik 700-ig, aztán egy hónap pihenő lesz ott is.
Sajna csak határidős átkötések voltak. Nem értem pontosan miért, de először 630-ig kitakarították a könyvet, aztán 630-on meg 600-on kötöttek át határidőt. Hogy miért pont ott kellett, az rejtély.
A végére meg bejött egy ördögi 666-os...
Azért hidd el Kata, hogy 380darabbal több részvény került hozzá! Gondold át mit írtál..
A másik pedig, hogy az átkötőnek lett volna úgy 3perce változtatni az ajánlaton, de nem tette, hanem örömmel gyűjtötte be a plusz tételt!
dehogyis, nem érted
illetékes et. át akart kötni 2000 db-ot 640 körül
ezért beállt mindkét oldalra 2-2 ezer db-bal, legjobb vevőnek és eladónak
szemfüleske észrevette, gyorsan elibe állt 380db-bal ezért illetékes et. -nek csak 1620 jutott
ezért kénytelen volt betenni még vételt, hogy meglegyen a kétezer db-os átkötése
Pannonflax