Viszont engem meg megnyugtatnak a tobb ezres elado tetelek. Egy reszt , mert tudom, hogy meg rengeteg van beloluk, masreszt meg....na jo, ez mar a personal spekulacio :-)
vaskut, itt nem lehet tippet adni.Te döntesz.
Én a Matávval faragtam rá, 2030-on vettem 2002-ben,majd eladtam 2004-ben 876-on,mert elegem volt a várakozásból, és több időm lett a befektetéseimmel foglalkozni. Milyen jól tettem,azóta sem bántam meg,met már a közelébe nem fog kerülni a vételi árnak.A Pflax? Nem tudom, a hozzáértők azt mondják,hogy folyik a gyüjtögetés 1000 alatt.Ha ez tényleg igy van,akkor még érdemes várni.Én fél éve várok 680-ról,de még nem adtam el,majd 980-nál.Persze ez is hülyeség,mert azóta már vissza is lehetett volna venni.Az ugyanis úgy van,ha eladom,biztos,hogy kilő,ha nem adom el,általában visszaesik.Egyéni probléma,hogy ilyenkor úgy érzem rosszúl döntöttem.
Miota is vagy te benne? Ha jol emlekszem akkor olyan 2006 februarja ota ?! Masfel ev.Ne az a rfolyam erdemenyt nezd, hanem, hgy kepes voltal eddig nem eladni. Szerintem nem az a kerdes, hogy varjal vagy ne varjal. Ne add el!!, es kesz.
Nagyon okosan veszik, tegnap a negativ hangulatban nem csinált semmit, most megrántás és kivárás ismét, hogy lejjebb rendeződjenek a tételek! Ez az emelkedés nekem sokkal jobban tetszik, mert igy nem hagy rést maga mögött...
Pannonflax