Ez annyira jó, elmegy az árfolyam nagy nehezen 900-ig, utána elkezdenek berkaosgatni 899, 898, 890-es eladásokat... :-(
Termálvíz: a kilencvenes évek elején voltunk Szentes környékén egy tipp-topp üvegházban. Ott is termálvíz keringett, holland technológiával. Én annyira nem parázok a melegvíz hiánya miatt. Ez az ország kis túlzással arról szól, hogy lecsapod a csákányt aztán jön a melegvíz és eddig ezzel nem sok mindent kezdtünk. Hajrá Pannergy!
Itt nem lesz víz bepótlás. Ha nincs elég víz, az csak lábfürdőnek jó, másra nem. Ez van.
A magyar és az izlandi geológusok is nagyon jók világviszonylatban. Bízok a hozzáértésükben. Szerintem kellő vízmennyiség lesz. Erre szavazok a részvényeimmel.
Egyetértek, amíg ezeket a short mutyikat nem rendezik, a piac elég bizalmatlan marad.
Ha megjön egy hír ezt is a kalandorok veszik, és ha elül a vihar bőszen adják el bukóval.
A projekt jó, nagyon jó, de le kellene tisztítani a céget, a hülyeségektől, kigyógyulni a brókerségből, és akkor mindenki komolyabban venné.
Valójában tényleg ez a vízmrnnyiség a sarkallatos pont. Reméljük jól felmérték a terepet, azt mondják 3 független szakértő is ugyanazt a véleményt mondta.
Bízom benne, nem csak Józsibá', a Lajos, meg az Aranka volt a varázsvesszejével! :DDD
Mert ez Pannergy topik, és már leírtam egyszer a hasonlóságokat, a különbségek más topika tartoznak.
Most is a Pannergy dolgairól írtam, nem a Genesisről.
A Pannergyt a legkevésbé sem a hírek mozgatják sajnos... a hírek többsége tulajdonosi bejelentés és átrendeződés, bennfentes tranzakciók, átkötés, görgetés, stb...
2007 júniusában kitört a papír. szeptemberig emelkedett az árfolyam drasztikusan. Akkor be is jelentették, hogy geotermikus projekt lesz (azóta esik), és nagyon büszkék voltak, hogy nem szivárgott ki info erről. Az árfolyam nem ezt mutatta.
"Ennek ellenére teljesen más folyamatok mozgatják a genesis és a pannergy árfolyamát. aki ezt nem tudja megérteni, annak őszinte sajnálatomat tudom csak kifejezni."
Na ja. Itt a mindenféle short és long opciók, határidők, menedzsment opciók, a bróker cég vezető, ill. a bennfentesek vásárlása mozgatja (lásd a geotermia bejelentése előtti 1,5 hónapos brutál ralli).
Hírre ez a papír még szerintem soha nem mozdult felfelé...
PANNERGY