Szerintem butaság volt kistopolódni, lehet holnap, vagy holnapután újra 900 fölött lesz, de egy hónapon belül, az biztos.
Bár biztos nincs, tudjuk jól. :)
tegnap 2 órán át tudtam 900on tartani, de ha negatív a piac akkor legalább 15 millát kellene a számlámon tartani. annyi pedig természetesen nincs. így el kell engedni hagy zuhanjon. úgyis emelkedik majd ha jönnek a hírek. így legalább a blue chipek shortolásából majd alacsonyabb áron újabb pakkot tudok majd birtokomban, és a 900on vásárolt papírok bukóját is ellensúlyozni tudom. akkor meg minek tartani akárcsak 30 percig is az árfolyamot?
egyébként egyrészről hiba a kicsi közkéz másrészről ha megnézitek a részvények 10%át gyakorlatilag a tulajdonosi struktúra birtokolja, úgy hogy a vezetőségben szinte nincs is olyan ember akinek ne lenne legalább egy 3000es pakkja... ez gyakorlatilag egyik papírnál sincs így. mindenki levonhatja ebből a következtetést.
nekem őszintén szólva most örülök az esésnek. márcsak azért is mert 3000től shortolom az otit megfejelve bef. hitelből, és olcsóbban jutok majd hozzá imádott PE részvényekhez. kinek ne érné meg? xD nyami:DDDD
PANNERGY