Az említett újságban a befektetési verseny 6 résztvevője közül 2 versenyző, a Generali Alapkezelő Zrt. igazgatósági tagja valamint a K&H alapkezelő Zrt. befektetési igazgatója is betette portfóliójába a pannergy-t. Előbbi 20%-ban, utóbbi 10 %-ban.
Ez mindenképpen jót jelent. Kezd megjönni a bizalom a részvény irányában, szépen lassan.
röhögnöm kell a cikken... " Ez a pozíció a harmadik negyedév során a 957 forintos előző fordulónapi árfolyammal szerepelt a könyvekben, ám a kontraktusok 2009. szeptember 30-án már csak 803 forinton forogtak a tőzsdén. "
Ha saját rv-el Bokor minuszba vágja magát, úgy hogy Frankfurtban határidős árampiacot tanult... komolyan gondolják a portfóliónál hogy a jövő júniusi lejáraton a Pannergynek vesztesége fog keletkezni????
"Nemrég lezárult 2009 harmadik negyedéve is, így a záró árfolyamok ismeretében újra kiszámoltuk, hogy a hetek múlva esedékes friss gyorsjelentésben milyen pénzügyi eredményre számíthatnak a befektetők a cégtől. Kalkulációnk szerint 2009 harmadik negyedévében a társaság összesen 35.9 millió forintos pénzügyi profitot könyvelhet majd el részvénypozícióin. "
"A 78 dollár fölé emelkedő olajárnak köszönhetően az energiaszektor halad ma az élen az európai börzéken, a BP árfolyama 2.4%-kal, a Royal Dutch Shell és a Total 2.5%-kal menetelt felfelé.
??????????
Nem tudom miért de nekem nagyon tetszik ez a papír.Egyébként én max 1 2 hónapot szánok rá.Sajnos ilyen a természetem.De barátnőmmel is vetetek ő viszont hosszútávú gondolkodású és szerintem ez arra tök jó.
@ Zsombor és Guda: Félreértés ne essék, nekem se mind1 mennyi az árfolyam, de a grafikonról max. azt tudod eldönteni h kb. milyen csatornában halad a részvény, DT-re a papír egyértelműen alkalmatlan, swingre már inkább, de még ott is tudsz vele bukni. Hogy csak egy példát említsek 740-es árfolyamnál a profitline-on volt egy TA aminek 650-es célára volt... nem kell mondanom hogy mennyit ért az az elemzés...
Viszont ha már swingtraderekről van szó, akkor mondok vmit nekik a papírra: Óvatos vétel lenne az ajánlásom, ugyanis több kedvező hír is megjelenhet (a következő példák a fontossági sorrendbe vannak szedve), pl.: EIB/EBRD hitel és pályázati elbírálások, Synergon pakk értékesítés, szentlőrinci 2. fúrás és infrastrukturális beruházások megkezdése valamint Miskolc elkezdése. Én köv. nyárig úgy számolok hogy lassacskán de emelkedni fog a papír.
Törölt felhasználó2009. 10. 16. 11:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ne is törődj vele!
Hamarosan jönnek a hírek az EIB-től, meg a Synergon eladásról. Bejelentik melyik alap vásárolta a papereket.
Aztán a sok idióta eladó meg kapkodni fogja vissza részvényeit,de már késő lesz, mert 850-900Ft alatt már nem fog hozzájutni.
A Lottó milliárdos közeg helyében, én ha megkapnám a pénzt,biztos Pannergyt vennék!:-)
PANNERGY