no, sikerült beszélnem vele, visszahívott. Szentlőrinccel kapcsolatban már van infó de visszatartotta, mondván ha lemegy vki szentlőrincre akkor ott megkérdezheti, hogy mi a helyzet a fúrásokkal kapcsolatban, viszont ő nem mondhat semmit, míg a hivatalos tájékoztatás meg nem jelenik. Tamásival kapcsolatban jelenleg a fúrási helyet kijelölték, de ott is szükségük van pár dologra, ahogy kivettem a beszédéből kb. júliusban kezdenek. A határidős kontraktusokkal pedig az a helyzet, hogy "megpróbálnak optimális megoldást találni" így joggal lehet arra következtetni hogy nem fogják abbahagyni.
őszintén szólva fingom sincs. Ha mond bármi használhatót, akkor eleve nyert ügyünk van, ha nem viszont még akkor is meg lehet mondani hogy Hantaboy-jal beszélek vagy pedig tényleg nem tud mit mondani.
A másik: szerinted / szerintetek van reális alapja annak, hogy ilyen módon megtudjunk valami használhatót? Ugy értem ez alapból olyan - kereskedést befolyásoló - információ, amit vagy közzétesznek mindenki számára hozzáférhetô módon, vagy nem adnak ki senkinek semmi érdemlegeset.
A pannergy a geotermikus sztori nélküli fair értéke 300 Forint.
Fűtőmű projektekkel állami támogatás nélkül 2050 Forint
Míg fűtőmű projektekkel állami támogatással 2600 Forint.
A pannonplast reorganizációja során a vezetés elévülhetetlen érdemeket szerzett, ha ezt is véghez viszi, akkor pedig már szinte megkérdőjelezhetetlenek lesznek.
@Ex: tudod tényleg egyetemista vagyok mégpedig a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az 5-6 szemeszter során kezdődik az úgynevezett klinikai modul melynek része a Belgyógyászat c. tantárgy is nem csak előadással hanem gyakorlattal is. No most már kérdezhetnéd hogy vizsgaidőszakban miért vagyok mégis benn? nos kérlek azért, mert tanulni/gyakorolni csak kórházban lehet (pl.: ma de. reponálható inguinalis hernia műtét, de ebbe ne menjünk bele.) remélem magánéletemre való érdeklődésedre megfelelő választ adtam.
@Gua: felhívtam gyimóthy-t, titkárnő szólt hogy 1 után hívjam fel, mert vmi tárgyaláson volt és onnan egyből ment kajolni.
11.17-es hír utolsó bekezdése erre a részvényre is vonatkozik:
Tordai Péter hozzátette, hogy sikeres részvénykibocsátást szerinte csakis úgy lehet végrehajtani, ha a befektetők információigényét maximálisan kielégíti egy adott társaság. "A részvényeseknek kellenek a hírek, kellenek a cégről készült elemzések és egyebek" - mondta az elemző.
PANNERGY