Ha pedig a száraz tényeket nézzük, egy alulértékelt papírról van szó,amiben nagy potenciál rejlik. Aki akarja most úgy is eldobálja pici pénzért, mi meg megvesszük azokat :)
MrLuthorból csak 1 van barátom,s nincs klónja!!!!!!!!!! A Navigátorba is szoktam írni,s anno mikor 50 körül mozgott,meg alá esett,akkor ott is írtam hogy elfog indulni,s láááám nem sokára rá megindult. Valaki kis darabszámmal nyomkodja lefelé, szegénykém azt hiszi hogy még olcsóbban fog kapni,de téved. Meg fog indulni,csak türelem!
Amikor a Fotex kiment a Luxemburgi tőzsdére, akkor azért sem kapkodtak két kézzel. Megértem, ha nem nagyon megyeget: - XTend - Euro alapú - és most készül tőzsdét váltani ... . önmagában 1 is elég lenne a likviditás csökkenéséhez, itt meg mindjárt három van.
hát persze....minden KLÓn névből egy van, ez pl 1 éves regisztráció, 50 beírással, de 3-4-5 minősítéssel, mint mindegyik, ami mögött ugyanaz a valaki áll...a 3-4-5 royal KLÓN family
Mindenki azt csinál meg gondol amit akar. Ha én befektetek egy cégbe,a jövőt tartom szem előtt,nem a jelent. Csak tegyük fel 1-2 kérdést: A rögös úton előre halad a cég? Van nagy adóssága? Akvirál? Ezekre a kérdésekre válaszolva mindenki eldöntheti hogy bízik-e a cég jövőjében vagy sem!
Sokáig "szívtam" az Alteóval. Írtuk, hogy jó a cég és alulértékelt, de csak páran láttunk benne fantáziát. Aztán egyszercsak megjött az érdeklődés. Attól, hogy vmi olcsó még nem szar, attól, h valami drága nem biztos, h annyit ér is. Ez egy ilyen "játék". Szerintem az Oxo jó is és olcsó is. Én csak azért nem teszek bele sokkal többet, mert XTendes.
EXPLANATION OF ITEM 5 OF THE AGENDA – 5. Decision on the distribution of dividends Under this agenda item, it is proposed to the General Meeting of Shareholders to approve a dividend distribution of EUR 0.95 on each issued and outstanding ordinary share. The proposed dividends will be payable on 30 June 2025 (payment date), subject to the deregistration process of the shares from Hungary and registration in the Netherlands being completed and will be paid for shares held at the close of business on 5 May 2025 (record date). If the aforementioned deregistration from Hungary and registration in the Netherlands hasn't been completed by the payment date, the payment date will be the next business day on which this condition is fulfilled. This process can take a little longer as different authorities and stakeholders need to be involved and synchronised during the process.
Üdvözlet! Erős nyitás! Bezzeg 6,5 € nem nagyon kellett senkinek. Várható itt is hasonló osztalék miatti emelkedés ? Utána vajon mennyire tudja tartani az árat?
Ezért vettük 6.5 -nél,főleg miután kiderült az akvirálás a 3TS Capital Partnerst-l. Az osztalék mértéke miatt 10 euroig elfog jutni vagy még kicsit feljebb,de a lényeges elmozdulás majd csak akkor fog beindulni, amikor az a bizonyos 200 millió euro elkezdi a komolyabb osztalékra valót gyártani! Persze ez attól is függ majd,hogy a részvények száma a jelenlegiről mennyire fog növekedni az akvizíció következménye képen. Én még mindig azt mondom,amit decemberben mondtam,az irányt kell nézni,s az egyértelműen felfelé ível,s fog is majd az elkövetkező időkben!
Nem lehet tudni, hogy mennyire vonzza a befektetőket egy Hollandiában működő, euró alapú, Xtend piacon jegyzett cég. Remélhetőleg igen. Meglátásom szerint egy dinamikusan növekvő vállalat.
Már megjelent az első eladó 8,95-ön, pedig a 10% feletti osztalék euróban nagyon ritka, forintban sem tudnék még egyet mondani (remélem a MOL meglep vele) Szépet ment 6,3-ról 8,8-ig (40%) 1,5 hónap alatt, beleférne egy korrekció is, de 0,95 osztival ... . Itt az lesz a "nehéz", hogy az ember feltegye a "polcra" és ne foglalkozzon vele.
Meglepő ez az érdektelenség. Persze a javaslatot még el is kell fogadni, de az legtöbbször csak formaság. Úgy látszik ennyiért már nem hajolnak le az emberek. :)
Szerintem 10 eurós osztaléknál kötötték volna fel 9-re:) Jelentősen el vannak butulva a népek, illikvid a papír, a rotterdami vasútállomáson csövező pénzügyminiszter sem egy nagy sztori, szóval pár dolgot még kell majd villantaniuk előbb vagy utóbb, hogy megteljen a könyv mohó sapiensekkel.
Most már cikk is van róla: https://www.portfolio.hu/uzlet/20250327/jo-nagy-osztalekot-fizethet-az-oxo-ket-szamjegyu-a-hozam-750527 "Jelenleg a társaságnak nincs finanszírozási szükséglete, emiatt
javasoltuk a közgyűlés részére a teljes felhalmozott nyereség
osztalékként való kifizetését a részvényesek felé. Az OXO célja a
továbbiakban, hogy részvényei minél hamarabb a BÉT Standard
kategóriájában szerepeljenek"
Gondoltam bővítek a tegnap 8,4-en ottmaradt csomagból ha már ennyire nem kell senkinek. Első voltam a könyvben, erre nyitó előtt az utolsó percben beállt valaki 8,45-re, így csak egy kisebb része jutott hozzám. Viszont a 8,45-ös vételi ajánlat is 8,4-en teljesült. No sebaj, így legalább az átlagáram alacsonyabban maradt. :)
valaki összegyüjtötte 6.5 euroért és most adja.csodálkozom hogy ilyen kamatért nem veszik meg-simán megéri-ráadásul standard és nem kizárt hogy mindig fog oszrtit fizetni.
Ha megnézed a fórum dinamikáját, akkor láthatod, hogy nem valami pörgős. Viszonylag kevés kisbefektetőnek van Oxoja. . Én például nem adtam el egy darabot sem. 12 euró környékén már lehet, hogy elgondolkodnék rajta.
akkor lehet befejezték -mondjuk nem hinném hogy ilyen osztalékokra oda lemegy már-bár ez elég illikvid lehetséges.még most is 10% kamat az osztalék-euroban ez nagyon magas
Ha azt gondolod, hogy ~1 EUR kifizetésre 3-at esik vissza, akkor osztalékfizetés előtt kell eladni. :) Sajnos valóban elképzelhető egy ilyen eshetőség is.
A Társaság Felügyelő Bizottsága áttekintette a rendkívüli ülés napirendjét
2025. április 11-én tartandó közgyűlést, és nincs kifogása a
a napirendi pontok közgyűlés általi elfogadása.
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.