Úgy tűnik, hogy kezd belelendülni az OXOTH. Érdemes egy keveset tartani belőle; kispapír nagy lehetőségekkel. A 7000 reális lehet, ha így kapkodnak a felkarolt cégei után ...
Kedves OXO! Elkezdtem átböngészni az oldalatokat, hogy kicsit többet megtudjak a Gravity zrt.-ről, de sajnos nem találtam semmit. Néhány észrevétel az oldallal kapcsolatban: 1.) Technológiai befektetésekkel foglalkozó Holdingnak ez túl egyszerű. Gyakorlatilag van egy főoldal és a befektetői dolgokat tartalmató rész. 2.) Érdekelt volna, hogy kik alkotják az igazgatótanácsot, rövid, fényképes életrajzzal. Vagy csak egy fénykép, név, beosztás, mi a területe a cégen belül ... . Nem találtam. 3.) Ahogy fent is írtam a Gravityről sem találtam semmit. Gondolom, több olyan cég is van a szárnyaitok alatt, akikről nincs infó az oldalon 4.) Ez inkább kérdés: A Portfolió/Lezért részben a cégek mellett a rajtuk elért nyereségek láthatók? (Gondolom igen a válasz.) Érdekes lehet, hogy ezeket a hozamokat mennyi idő alatt sikerült elérni. 5.) Nekem az oldalon használt szürke túlságosan világos volt. El tudtam olvasni, de nagyobb kontraszt kellemesebbé tette volna az élményt. 6.) Nem találtam keresőmezőt. (Mivel nagyon kevés infó van az oldalon, így valóban nincs rá szükség) Gondoltam, rákeresek a Gravityre, hátha van egy zug az oldalon, ahol találok róluk valamit. 7.) Nekem hiányzott egy részletes lista a portfoióban levő összes cégeről (egy külön oldalon és nem a főoldal alján), rövid leírással és ha rákattintok akkor vagy ad egy részletesebb leírást róla egy külön oldalon, vagy, ahogy most is működik, átdobb az adott cég honlapjára. 8.) Tetszett, hogy többnyelvű. 9.) Oszkó Péter írt korábban blogot, azt itt is megtehetnétek, hogy megosztjátok, ami éppen érdekes, aktuálisan foglalkoztat titeket a startupuk világából. Ha a befektetők látják a gondolataitokat, véleményeteket, akkor könnyebben döntenek, hogy befektetnek-e az OXO-ban. 10.) Azt gondolom, hogy a Gravity eladás egy fontos esemény a cég életében, miért nem azonnal ezzel fogad az oldal? Megjegyzés: A befektetők/sajtóközlemények (2021) alatt megtaláltam az Ivánka (betonos) céggel kapcsolatos cáfolatot. De miért nem tudtam erre rákeresni, miért kellett ehez átböngészni az egész szájtot? 11.) Összefogalalva: Ez a honlap egy kis, max közpes cégnél rendben van, de egy tőzsdei cégnél, amelyik ráadásul technológiai cégek felkarolásával fogalalkozik nagyon kevés. (Kérdezzetek rá a Glosteresknél.) . https://oxoholdings.eu/#about . Jobbító szándékkal szedtem össze az oldallal kapcsolatos meglátásaimat.
Köszönjük, jó szándékú észrevételnek vettük az alábbiakat. A weboldalunk egyébként újratervezés alatt áll és lényegében napokon belül tervezünk elindítani egy blog oldalt is, ahol egyébként a szakmai híreinket és elemzéseinket folyamatosan közzé tudjuk majd tenni. Az igazgatóság tagjai egyébként a befektetői oldal egy almenüjében (vállalatirányítás) elérhetők, a főoldalon pedig szerepelnek az aktuális portfólió cégek. Ami zavart okozhat, hogy a Gravity Zrt. a nemzetközi piacon használt brand nevén, Yusp-ként szerepel. A befektetői oldalon a társasági dokumentumok alatt található információs dokumentum egyébként egyenként is több információt tartalmaz az egyes portfólió cégekről. Ezzel együtt egyetértünk azzal, hogy a jelenlegi oldal szerkezetében és átláthatóságában frissítésre érdemes, dolgozunk is rajta, reméljük, hogy hamarosan publikálni is tudjuk majd.
Pontosan kihez (név, pozíció) van szerencsénk jelen profil alatt történő nyilatkozatok kapcsán a transzparencia és a hitelesség megfontolása okán? Szíves megerősítését köszönjük.
Anno a Cybergben is voltak hasonló esések. Emlékszem volt 800-ról is papírom, úgy, hogy korábban még 2200 volt. Az sem kezdőknek való, mert kicsinálja az ember idegeit, amikor feleződik/ harmadolódik az árfolyam. . Nekem az OXO Tech. stabilabbnak tűnik, nem csak egy "terméke" van, mint anno a Cybergnek. Sajnos az XTend elég fura kereskedési platform, ha nagyobb mennyiséget akarsz eladni, akkor nagy valószínűséggel kinyírod az árfolyamát bármelyik papírnak. . Ez ilyen pangó piacon, hír nélkül, elbizonytalanodnak a befektetők/spekák.
meg szvsz Oszkó jó üzletember, jól átlátja a dolgokat. Gazdaságpolitikai dolgokról beszélgettek vele egy pár hete az ATV-n, határozott és meggyőző volt amit mondott
Ezért vettem én is belőle, csak és kizárólag Oszkó miatt. De mivel XTendes cég, ezért csak keveset, max a portfóliom 2%-a és TBSZ-re, mert az ismertetőben is írták, hogy 3 év egy cég felfuttatása.
sőt a legutóbbi 3440-es záróárhoz képest 814.880 Ft-ot bukott. Nem kis pénz, ráadásul ATL-en eladni, hiszen eddig 3200 alatt sosem volt, hatalmas hülyeség. hacsak nem önkötés volt.
3.300.- Ez sem volt egy szép nap, de egy fokkal jobb, mint a tegnapi. Vettem egy keveset 3000 alatt, ha már ilyen akciósan adták. Egyre inkább Cyberg gyanús lesz. Ott is volt egy nagyon gyászos időszak, aztán kiment új csúcsra. A gyászos időszak már itt is megvan, csak az a kérdés, hogy túl vagyunk-e rajta, vagy még megyünk beljebb. . A Gloster az OXO Tech portfoliójából szépen teljesít. Jó lenne, ha a portfolióban szereplő többi cégről/cégtől is láthatnánk ilyen jó híreketet.
Ez a tőzsde, pontosabban a BÉT és azon belül is az XTend-nek nevezett dagonya. A cég belső értéke és potenciálja nem mindig találkozik az árfolyammal. Lehet, hogy az eladónak lesz igaza és nem ér többet a cég ennél, de az is lehet, hogy az idő itt is rózsát, vagy árfolyamnyereséget terem. . Én még kaptam 2800-on, tehát nem átkötés volt.
EUR-ban könyvelni és EUR-ban kereskedni a részvényeket a BÉT-en mindenképp előremutató újdonság, úgy emlékszem utoljára a Waberer Gyuri próbálkozott ezzel BILK esetében de végül nem vezette be s céget. A részvényvisszavásárlás is klasz lesz ha megvalósul, reméljük átmegy a felügyeleten is az elképzelés.
Kis mocorgás van a papír piacán. Talán elfelejthetjük egy időre a 3000 alatti szinteket. . Ilyenkor szokták beönteni. (Talán most ez a hagyomány is megtörik.)
"A Társaság egyéb követeléseiben a Gravity R&D Zrt. értékesítéséből származó bevétel található,
mely fordulónapot követően kerül rendezésre." Összege 966 millió Ft.
"Kicsit" volatilis a papír. Pár óra múlva lehet, hogy már szar vétel lesz. Ma volt már a legrosszabb és a legjobb papír is. . Egyébként 2800-on nagyon keveset (68 dbot) kaptam, az egész OXO Tech. a portfolióm értékének talán, ha 2%-a. (Zeller Éva már megpörgette volna párszor. 😀) Ha nagyot megy, akkor sem keresem vele halálra magamat, de ha becsődöl (remélem nem így lesz), akkor sem bukok vele nagyot.
Ez egy klasszikus lassú víz partot mos papírt. Megveszed, beleülsz 5 évig nem nagyon piszkálod és akkor megvan az esély, hogy mire eladod addigra felmegy és likvid is lesz. Addig céget adnak-vesznek, működnek és reméled, hogy jól.
Látok benne fantáziát és olcsónak találtam, viszont szeretek nyugodtan aludni. Nagyon volatilis és az XTend nagyon illikvid. . Volt CyBERGem, és mgtanultam, hogy ha XTendes papírnál gebasz van, akkor sokáig kell benne ülni, vagy extra nagy bukóval lehet csak kiszállni. Elég türelmes vagyok, de a nagy veszteség megvisel. (A tőzsde remek terep, hogy az ember megismerje saját pszichés képességeit és ennek megfelelően hozzon befektetési döntéseket. ) Én nem bírom a nagy rizikót, ezért van nálam ez a szabály és eddig jól működött.
Igen. Én úgy tekintek az OXOra, mint egy tőzsdén megvásárolható befektetési alapra. Nincs kezelési költség, viszont a kiszállási lehetőség is limitáltabb. (Gyakorlatilag Oszkó Péterre bízom a pénzem, mint anno Zsiday és a Plotinus)
Köszönöm a választ. Így viszont nyerőd szétprolad és sok részvényt kell követned. Van olyan papírom amibe sokat fektettem és brutál nagy bukóban ülök. Kivarom mi lesz ha 0 akkor így jártam.
"Így viszont nyerőd szétprolad és sok részvényt kell követned." Nem. Lehet, hogy félreértettél. A 2%-os határ csak az XTendes és erősen speki papírokra vonatkozik nálam. Allteóból és Pannergyből tevődik össze a portfolióm nagy része, ezek együtt 70-80%-ot tesznek ki. (Ugyan az Alteo nem a leglikvidebb, de akkora növekedési potenciál van benne még most is, hogy itt bevállalom ezt a kockázatot, mivel úgysem akarom eladni mostanában.) . Visszatérve az OXO-ra: Ha van belőle egy kisebb pakkom, akkor elkezdem követni és jobban beleásom magamat, mint ha nem lenne. Látok benne fantáziát és ha még jobban megismerem és az eredményei is tetszenek, akkor többet is fogok venni belőle. A mostani jelentésük pozitív meglepetés volt számomra.
Jó cikk. Jól átgondolt marketing cikk, amiben ki tudták fejteni a terveiket, strtégiájukat. . Az magyar EUs támogatásokról szóló rész, habár nem nagyon passzolt a cikkhez, arra jó volt, hogy kiderüljön, az OXO Technek semmi köze a NER-hez. (Mostanában a NERes cégek: Opus, Appeninn, BIF ... elég szarul teljesítenek a BET-en. A 4IG üdítő kivétel. )
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.