Nagyon kicsi forgalommal ment el 5500-ig, valszeg Oszkóék nem 5M Ftér akarnak részvény kibocsájtani. Szerintem vissza fog menni 4.500 alá, nekik van bőven OXOTH papírjuk, de ha valaki drágán is megveszi miért adnák olcsón?
Anno, láttam CIG, Update1, Waberers, Cyber, DH, ... kibocsájtást és miután az újdonság varázsa eltűnt a papirokból elkezdtek esni ... Oszkót nagyra tartom, szerintem jó lesz az OXO, de kicsit óvatos vagyok.
Hogy van -e benne potenciál , az alap árazás jó -e , kik az alaptulajok (OXO-ban a Docler is benne van), mi az üzleti modell és mikori piacra épül , mostanira , múltra , jövőre, valósra ( Coinbase pont olyan piacra épül , ami alapvetően egy lufi , a tartalom az IT oldalon van , nem a fizetőeszköz oldalon…. )
.. és a facebook is esett rögtön, ahogy bevezették, de hosszabb távon nagyon jó lett. Nem azt mondtam, hogy rossz, csak, hogy óvatos vagyok. (És pl amit nagyon szerettem volna venni az Adyen, még csak közelében sem volt a kibocsátási árfolyamának, mindig felette volt. )
Az igen , még 4400on beszálltam, de repültem is 4900-on. Ilyen technikai problémák mellett ez így életveszély. Lesz még szerintem 6000 fölött bőven , de addig nem , amíg szűk kör tud kereskedni vele rendesen és így simán felránthatták 50+%-kal.
A nagy büdös üres céget jól ferrántották a semmiből mert ismert a tulajdonos. Nézzétek meg a félvées jelentést, a leányválallatokról nem találni semmilyen informáiót. Akik veszik azt se tudják mit vesznek...
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.