Ha pedig a száraz tényeket nézzük, egy alulértékelt papírról van szó,amiben nagy potenciál rejlik. Aki akarja most úgy is eldobálja pici pénzért, mi meg megvesszük azokat :)
MrLuthorból csak 1 van barátom,s nincs klónja!!!!!!!!!! A Navigátorba is szoktam írni,s anno mikor 50 körül mozgott,meg alá esett,akkor ott is írtam hogy elfog indulni,s láááám nem sokára rá megindult. Valaki kis darabszámmal nyomkodja lefelé, szegénykém azt hiszi hogy még olcsóbban fog kapni,de téved. Meg fog indulni,csak türelem!
Amikor a Fotex kiment a Luxemburgi tőzsdére, akkor azért sem kapkodtak két kézzel. Megértem, ha nem nagyon megyeget: - XTend - Euro alapú - és most készül tőzsdét váltani ... . önmagában 1 is elég lenne a likviditás csökkenéséhez, itt meg mindjárt három van.
hát persze....minden KLÓn névből egy van, ez pl 1 éves regisztráció, 50 beírással, de 3-4-5 minősítéssel, mint mindegyik, ami mögött ugyanaz a valaki áll...a 3-4-5 royal KLÓN family
Mindenki azt csinál meg gondol amit akar. Ha én befektetek egy cégbe,a jövőt tartom szem előtt,nem a jelent. Csak tegyük fel 1-2 kérdést: A rögös úton előre halad a cég? Van nagy adóssága? Akvirál? Ezekre a kérdésekre válaszolva mindenki eldöntheti hogy bízik-e a cég jövőjében vagy sem!
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.