700 db? Muhaha :) Persze lehet az év papírja lesz amikor felhúzzák 20-euróig pártízezer euróból. Megnyugtatásként, hogy nem kibicként röhögök: van 300 db-om ~7 eur-ról. XD
Milyen bennfentes információk lehetnek, hogy ilyen nagy mennyiségben szabadulnak meg a részvényektől? Nem negatív értékelést olvastam a közzétett jelentésekben. Amikor Oszkó Úr vett 400 db részvényt 3650 Ft-on, akkor én is vettem 100 db-ot. Ez régebben volt. Azóta csak lefelé megy. A pénzmosás így működik? Nem baj ha veszít az értékéből a részvény, de még így is megéri?
De van helyette részvény visszavásárlási program :) Ezt szerintem azért csinálták,mert van 1-2 elmeháborodott delikvens akik beverik 7 alá,holott lazán ér 8-t
Hát ez macerás egy év lesz,de a nem aggódásomat továbbra is fenntartom :) A cég jól működik,profitot termel,növeli a portfólióját,terjeszkedik ennyi. Anno mikor a tőzsdére jött a cég elmondták hogy kell egy pár év mire jelentős profitot fog termelni,ezért hosszútávú befektetőknek volt érdemes beszállni a cégbe. Nagy eséllyel oka van annak,hogy pont Hollandiába akarják a székhelyet átrakni: PL kevesebb adó, kiszámíthatóbb politikai beavatkozás mentes környezet, akvizíciós célpontok,s még több töke erős befektető. Ha ez megtörténik,már pedig meg fog történni,jövőre már nem 8 eurós árfolyamról beszélünk,hanem irány fel! Most nagy eséllyel sokan kifognak szállni,de legalább olcsó pénzért jutunk részvényekhez :)
6,6 Eurón 27.758 db van eladáson ... 390-es Euróval számolva ez 71 milliós FTos tétel. Ez már egy nagyobb forgalmú papírnál is tisztes dugó lenne. Emelkedés: OFF . Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor veszi meg valaki.
Köze lehet ehhez: "A Társaság közgyűlése 4/2024. (2024.01.15.) sz. határozatában foglalt felhatalmazás alapján, a Társaság Igazgatósága 2024.05.15-én, tőkeemelésről döntött, melynek értelmében a Társaság alaptőkéje 3 971 364 EUR-ról 4 228 152 EUR-ra emelkedik, mely 128 394 db, egyenként 2,00 EUR névértékű és 6,50 EUR kibocsátási értékű dematerializált úton előállított, névre szóló törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatalával történik meg." https://bet.hu/newkibdata/129067488/K%C3%B6zlem%C3%A9ny%20t%C5%91keemel%C3%A9sr%C5%91l.pdf
Üdvözletem! Mozgolodik kicsit. Ami nekem fura ,hogy tele a vevő és eladói oldal is. csak nem vették ki a könyvből? Vagy már készülnek valamire? Valakinek valami meglátás róla? Köszi
"Ezen eredmények mellett a Társaság összesített eredménytartaléka 1 971 418 eurót tett ki, ami részvényenként 1,008 eurós eredménytartalékot jelent. Ezek az eredmények megfelelő alapot biztosíthatnak a 2024-re tervezett osztalékfizetés megvalósításához, ami tovább növelheti a részvényesi értéket és megerősítheti a befektetők bizalmát a Társaság iránt." Tud erről valaki valamit?
Kozgyűlesre nem lépett be szinte senki? Öten voltunk mindenestől. Érdekes volt annyiból, hogy nem láttak a részvénykönyvben. (Lehet azért, mert túl kicsi a pakkom :-D )
Volt róla szó, de ha új részvényt kell kibocsátani a növekedés finanszírozására, akkor az eredményt (vagy egy részét) kifizetni osztalékként, szerintem hülyeség. . De nekem olyan kicsi pakkom van, hogy nem én fogom megvétózni. 🤔 (továbbra is tartom magamat "az xterm papírból max a portfolióm 1%-áig" elvhez. És ez eddig bejött az OxoTech-nél is.)
"... Miután ezzel párhuzamosan a Társaság már megkezdte az átalakulásból eredő, a
hollandiai bejegyzéséhez szükséges lépések előkészítését, a fentiek alapján a
székhelyváltás napja így megfelelően tervezhető. Erre tekintettel a Társaság előzetes
tájékoztatásként rögzíti, hogy a székhelyváltás és az ezzel kapcsolatos társasági átalakulás várható napja 2024. december 31-ei, így tehát várhatóan Társaság 2025. január
1-től jogfolytonosan, holland bejegyzésű cégként működik tovább. . A hollandiai bejegyzést követően, a tőzsdei forgalomban lévő részvények cseréje válik
szükségessé. A részvények cseréje a KELER Zrt-vel és a Budapesti Értéktőzsdével
egyeztetett ütemezésben fog megtörténni. A jelenlegi HU0000203492 ISIN azonosítóval
rendelkező egyenként 2,00 EUR névértékű törzsrészvények egy, még meg nem határozott
értéknappal kerülnek 1:1 arányban átalakításra új ISIN azonosítóval rendelkező,
egyenként 2,00 EUR névértékű törzsrészvénnyé, úgy, hogy minden egyes régi részvény
helyébe egy új részvény lép. A részvénycsere a részvényesek közreműködését nem
igényli."
Passz, ha még OTP-s vagy és nem tudsz beadni ajánlatot, szerintem hívd fel őket, vagy érdeklődj emailben, az a biztos. A HUF-EUR váltás okozott gondokat a Graphinál is (kereskedés, osztalék, kell-e deviza számla vagy HUF számlára/-ról konvertál a bef.szolg. stb.).
Közeledik a holland tőzsdére lépés ideje január 1.-vel, így árfolyam emelkedésre kezdtek el spekázni,ami egyben érthető is,hiszen már jövőre a holland tőzsdén is elérhetővé válik a papír. Szerintem január végére ismét el fog menni 8-ig
Ha pedig a száraz tényeket nézzük, egy alulértékelt papírról van szó,amiben nagy potenciál rejlik. Aki akarja most úgy is eldobálja pici pénzért, mi meg megvesszük azokat :)
MrLuthorból csak 1 van barátom,s nincs klónja!!!!!!!!!! A Navigátorba is szoktam írni,s anno mikor 50 körül mozgott,meg alá esett,akkor ott is írtam hogy elfog indulni,s láááám nem sokára rá megindult. Valaki kis darabszámmal nyomkodja lefelé, szegénykém azt hiszi hogy még olcsóbban fog kapni,de téved. Meg fog indulni,csak türelem!
Amikor a Fotex kiment a Luxemburgi tőzsdére, akkor azért sem kapkodtak két kézzel. Megértem, ha nem nagyon megyeget: - XTend - Euro alapú - és most készül tőzsdét váltani ... . önmagában 1 is elég lenne a likviditás csökkenéséhez, itt meg mindjárt három van.
hát persze....minden KLÓn névből egy van, ez pl 1 éves regisztráció, 50 beírással, de 3-4-5 minősítéssel, mint mindegyik, ami mögött ugyanaz a valaki áll...a 3-4-5 royal KLÓN family
Mindenki azt csinál meg gondol amit akar. Ha én befektetek egy cégbe,a jövőt tartom szem előtt,nem a jelent. Csak tegyük fel 1-2 kérdést: A rögös úton előre halad a cég? Van nagy adóssága? Akvirál? Ezekre a kérdésekre válaszolva mindenki eldöntheti hogy bízik-e a cég jövőjében vagy sem!
Sokáig "szívtam" az Alteóval. Írtuk, hogy jó a cég és alulértékelt, de csak páran láttunk benne fantáziát. Aztán egyszercsak megjött az érdeklődés. Attól, hogy vmi olcsó még nem szar, attól, h valami drága nem biztos, h annyit ér is. Ez egy ilyen "játék". Szerintem az Oxo jó is és olcsó is. Én csak azért nem teszek bele sokkal többet, mert XTendes.
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.