Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Köszike:) De én mindig hozzatettem hogy a pánik nagy úr és ha elszakad a cérna a beragadottaknak akkor indulhat a dominó. A nagyok rég kiszálltak, a 12 ezertől lefelé beragadók vannak.
én ezt nem nagyon értem. arra nyilván nem számítottam, hogy tíz százalékot esik, de hogy pluszban tudjon maradni, az meglepett (legalábbis egyelőre). ez hogy lehet?
ti már nem emlékeztek arra, hogy szeptemberben pár perccel az amerikai inflációs adat megjelenése után mindenki fejvesztve dobálta el az otp-részvényeket? ahhoz képest ez nagyon is fáklyás menet - egyelőre
A végén még annak a tábornak lesz igaza, aki azt hangoztatja, hogy nincs már ezen a szinten OTP eladó. Amennyiben holnap záráskor is ezt az arcát mutatja az OTP, akkor kénytelen leszek fejet hajtani e vélemény előtt.
a huf árfolyama tényleg katasztrófa. Otinál ha a 8100 kitart-akkor nincs baj.Forgalom kellene az eséshez is. Adat előtt zártam egy longot.Short-ot erre most nem nyitnék. 8110-en,Illikvid nagyon.
az kétségtelen tény, hogy a múlt havihoz képest semmi pánik nem tört ki az OTP esetében az inflációs számok miatt, szemben a richterrel és a mollal. new york eldönti majd
Amit a Gulyás egy óra alatt leimádkozott a HUF árfolyamán, azt a US adat 1 perc alatt hazavágott. Az OTP teljesen halott ennek kapcsán is, köszöni az USA adatot, de nem érdekli. A többi bluechip egy kicsit érzékenyebben reagált. Egyenlőre úgy néz ki, idő kell, hogy beérjen a fejekbe a pesszimizmus (-:
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!