Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
1kor is lesz tüzijáték, addigra vissza kell érjek ebédből. Most speciel a HUF jobban érdekel, mert ott vagyok nagy poziba, itt csak 150 db certi maradékom van rövidtávra. OTI továbbra is 8100 körül pang.
Pontosan. :) Sokszor amit csinálok az ellenkezője jön be. Most shortolnám akkor inkább vegyek long certit? Áh, nem vagyok már ennyire bátor. Sok pénz elfolyt így...
Jó reggelt! Nem lesz itt megállapodás, az EU-s pénzek nagy része tovaszáll, inkább romba döntik az országot, minthogy a NER-t feladják. Ennek megfelelően, jöhet is a tőzsdék kivégzése. OTP szerintem ma vagy holnap elesik. Gondolom a cápák célja is ez, csak rossz hír látott napvilágot mostanság. Mire fel is lenne a legkisebb optimizmus is. Ja, hogy majd 2030-ra jobb lesz (-:
Mint OTP részvényes nem tudom, mint ország viszont ránk fért. Amilyen helyzet van a világban inkább a letörés valószínűbb, de az uniós pénz reménye, egy jó jelentés meg egy kisebb emelkedést sejtet. 7xxx tartományban keveset vonaglott eddig is, ott már vették rendesen.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!