Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Senki n allitja nem torhet le dupla alj. Nem mindegy milyen gyertyakat hagy ott. Ez egy osszetett dolog, de termeszetesen mehet ala es lehet melyebb lokalis alj, de technikailag figyelheto, megveheto a dupla alj. Annyi, hogy itt sok a tojolodas mar 8Knal. Ez is ad jelet ugye egy tamasz trade szempontjabol
Én nem hiszek a dupla alj elméletben, minden csúcs, illetve minden támasz azért születik, hogy előbb vagy utóbb megdöntsék. Én pénteki napra várom a 7750 szint döntését. Majd, ha megtörtént az esemény jöhet a technikai magyarázat, hogy miért fogta meg, vagy törte át. Mint két verzióra lesz tökéletes válasz (-:
Firgalmat meg visszavetette a Random Capital eladasa. Azota en sem kotottem semmit. Utolso Random kereskedesi napon is tradeltem.a heten meg sem nyitottam Erste szamlat. Kivegeztek a piacot az eladasunkkal
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!