Morgan Stanley strategist Mike Wilson warned last week's stock comeback "looks more like a bear market rally rather than the start of a sustained upswing." (Forrás Yahoo)
Elindult a Credit Sw-el.A bankok halálba fertőzik egymást a kockázatos eszközökkel.Mert ezzel tudtak giga bonusokat fizetni.Ezért félek,de kurvára az OTP től.Jelzem olyan helyzet állt elő,hogy a pénzügyi szektor egymásra mutogat,fogalmuk nincs mi legyen?Amíg eldöntik,nyomják a dollárt abból nem lehet olyan nagy baj.De lesz, kurva nagy!
Azt nem értem, hogy általànossagban miért ilyen alacsony a p/e ráta. Erste, otp, raiffeisen. Bankok eredményességét miért nem árazza a piac? Otp 3000-4000 ft/ rv lesz az éves eredmény àrfolyam meg 13500+. Fog ez nőni bruttó 30%-ot. De akkor is magas iskola nekem ez.
Akkor időrendi sorrendben: nov10. gyorsjelentés, a beárazódáson ront a bevonulás Gázába, de ez még mindig jelenthet annyit, hogy a faluszélről porrá lőnek minden épületet, a veszteségek a romok közt kezdődnének. Már újhelyi is megegyezést mond, ez 10. előtt biztosan nem lesz meg, de a december közepi 2 országminősítésig meglehet, akkor lehet dobozossört, vagy pezsgődugót felpattintani, charttól függően hátradőlni és osztalékrallyt beilleszteni a chartba, hogy meddig viheti? Az a nagyokos, aki ezt az időrendi sorrendet nem veszi figyelembe, a chartjai xart sem érnek, továbbra is csak balin és lisztes chartjait nyitom meg, mint megmosolyogtatni való maunika showt. Ne félj tartani olyat, amit hazugsággal beszélnek lefelé, kerüld amit fölfelé, mint a MOL, ugyanazok.
https://invst.ly/11y3k3 12740. pont a céláron, érdekes. Feljebb kéne még mennie (és fog is) :) ! Forgalom péntek révén jó. A végét min-re tették ez is érdekes, de nem jelentős. 200 pont az Otinak fél óra és már kész is. Q3 a nyakunkon csütörtök-pénteken már látni fogjuk a merre hány métert. Sp &DAX hát nincs segítségünkre, talán észhez térnek!! Ide teszem a hetest is. : https://invst.ly/11y3le
Azzal a gyanúperrel élek, hogy titokban valami nagy piacra akar belépni az OTP vagy Üzbegisztánban vesznek még Bankot. Pénzük lenne rá... Profiltisztítás is megy Szlovák Bank ment, Román Bank megy. Várom a fejleményeket.
szoktam írni a másik topikba, hogy ha minden gondolatot lekereskednének az emberek amit ott írnak, akkor már a világ összes pénzét elbukta volna mindenki
csak azt próbálom megfejteni, hogy ha nem shortolják és nem is longolják az OTP-t akkor miért várják folyton az esést, illetve miért reménykednek folyton az esésben
Tegnap a Spiegel és az Euronews hozta le, hogy az ukrán blokkolásért cserébe "piszkos" alkú jön és megegyezés az EUR milliárdokról, konkrét bejelentés nem jön a gyorsjelentésig, de most úgy néz ki a spekuláció megindult azért, ez még kicsit korai lenne a számokra fogni, de a DB és Unicredit is jót jelentett, az afterbell ALPHABET számokra adott reakció fúrcsa nekem, amikor mind a két sort verte. A hitvány, becsületből kivetkőzött lebeszélők kussolnak, van nekik is OTP, egy MOL-os feléneklő kanárinak van dűhkitörése, 3400-at mondott, de saját bevallása szerint 3,020-on adta volna, pár nap különbség a 2 beírás közt, én már ismertem más topicokból, annyira tippeltem én is, hogy 3,000-ren ez lenne az első aki beszórná, záró után jövök charttal, addig is köszönjük a shortosok vásárlását, később is számítunk rájuk-:)XD
https://invst.ly/11u0lq https://invst.ly/11u0lw "Halak a vízben, borok az agyban füvek az ágyban szarok rá hogy van
Ezen kívül is egy csomó minden
Van mikor ingyen, de más fontos nincsen
De még a gyerekkor az ajtók
Iszonyú barkók, kedves a tv
Pisiszag WC, a WC-ben aktok, a lábközi vackok
Amitől izgalmasabbnak hattok
Hát legyetek boldogok ti hülye állatok
A maradék erdő ölén
Aki már meghalt, annak már mindegy
De ti ne haljatok meg hülyén"
Nem csalás az, csak log scale és nem linear. Linear = 5 és 10 között ugyanúgy 5 a különbség mint 20 és 25 között. Log scale = 5 és 10 között 100% míg 20 és 25 között csupán 25% a különbség. Így a HS célárát is relatív különbségként kell számítani. 8000/19500 = 0.41 8000 * 0.41 = 3280. Tehát nem negatív a célár. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a HS bejön.
Többszörös személyiség avagy disszociatív személyiségzavar a disszociatív kórképek csoportjába tartozó pszichiátriai zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezettel, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges. A multiplex személyiségzavart gyakran összekeverik a skizofréniával, vagy a tudathasadás formáival. Voltaképpen a multiplex személyiség is egyfajta tudathasadás, ha ezt szó szerint értjük. Ennek a zavarnak több elnevezést is adtak, a legegyszerűbb és legtalálóbb a többszemélyűség, de a multiplex személyiségzavar szakszerűbb elnevezés. A betegség velejárója, tünete a fejfájás, az emlékezetkiesés., XDe írd oda, hogy a legsúlyosabb tünet, nincs OTP részvénye
Köszi , hogy betetted ide..Mostanában kezdett nekem is feltünni hirtelen a sok nick a semmiből..De ennek a szerencsétlenségnek az eredeti nickjét kitiltották a fórumról...
szöveg: Nem bírnak magukkal a trollmentes topicban újra, 1 trilliós profitsor lesz idén, vagyis 8x a 2010-esnek, idézet: "Mennyi is volt az OTP árfolyama 2010-ben? 4800-7200 között? Lehetséges ez a kijelentés?" nem, meg az sem, hogy beszámítható vagy, a 4 Ámígó összeállt újra, lisztes, adorján, ősszakállú gyagyabácsi és pompi sensei, ezek még sosem írtak olyat, ami a szándékukkal egybeesett volna, továbbra is tartom, minden chartjuk kamú, minden szavuk hazugság és ez változni nem fog.
Jól indult a jelentési szezon, ettől függetlenül csak a Dow Jones zárt zöldben, konszenzust fölülmúló számok, JPMorgennél még céltartalék felszabadítására is futotta, nőtt a kamatbevétel, csak 8% jelzálogkamatnál járunk, ez kompemzálja a kihelyezett hitelekben a visszaesést, Black Rocknál az esés oka a pénzkiáramlás, NPL90-ben növekedés, de még láthatatlan mértékű a jövedelmezőséghez mérten.Makróadat már nem, begyorsuló jelentési szezon jön a november 1. FED kamatdöntő ülésig, újra 80% konszenzus fölött jelentők várhatóak, ha a bankok számaival nincs probléma, az ügyfeleikével sem. S&P napos: félig töltötte csak a rést, az MA50-el ellenállás fölötte, még lehet zászló, a magenta MA14 átlag az 50-es alá fordulva, attól emelkedhetne. Hetesen felrajzolva az emelkedés mértékéhez a korrekció, már nem engedne további esést ha zászlóban gondolkodunk. BB szalagok szűkűlni kezdenek, utána jöhetne elmozdulás.
én bevállalosabb vagyok még itt is vennék mtelt bif,épduferr...dunahouse is oké hogy relative magas de stabil az árfolyam. simn vllalható, zwack is stabil..
Nálam kb itt van az utolsó szint 13500 környéke ahol még vennék..Utna már csak mozi..én nem 1.77 százalékokra verem magam....hasznot is szeretek eltenni...13 kra ha visszavenne mindenképp vétel...deközeledik a jelentés s egyre jobban benne van a pakliban az orosz -ukrn hború vége is..oké nem épp holnap de jövőre borítékolható...Opusban úgy ltom ennyi van a 400 túl sok per pillanat neki felmehet 370 fölé..de...Hosszú tvra (tavaszig) vehetsz wabererst..mbh banknl figyelhetsz még alacsonyabb vételt..tudom van neked de ha ugy van bővítheted..
..persze nem, de ára alacsony még most is csak bizonytalan mozgásu, kiszamithatatlan.Ma vennék otp-t lejjebb.Ha van ötleted vételekre ird am le, multkor is igazad lett.
Céláremelés érkezett az OTP Bankra. Az HSBC 18 ezer forintról 19 200 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó 12 havi célárfolyamot, az ajánlás továbbra is vétel. Forrás: Equilor hírlevél
Van rá esély de én inkább már a 14 K-t látom célkeresztben..Mindenképpen oda várom. Persze lehetnek még Varga betűk.., szavak ..:_) bóli krumplik stb... Én már új pakkal nem fogok beszállni, a meglévőket hagyom kifutni.
OTP Szakmai topic