Vezetőnk munkahelye csak a halálával fog kb. megszűnni, erre van igénye a magyar népnek, ez a valóság.
Törölt felhasználó2023. 10. 04. 08:59
Mondok egy merészet mára: 13350 támasz, a reggeli órákban kitarthat, délelőtt 350-530 közötti sáv, alacsony forgalommal, majd délután erősebb mozgás indulhat. Ha megtörténik holnap még akár réssel is nyithat, nem gondolnék nagyra, egy picit viszont elképzelhetőnek tartok. Ebben az esetben 3-3,5 Mrd feletti forgalom is lehet ma.
Igen, nem is tudom mire sztárolják annyira....most nem néztem de az alapjai sem olyan fényesek voltak...mikor néztem az én portfoliom sokkal jobb eredmenyt hozott.
Azt tegyük hozzá ők mások pénzével játszik, ergó spekulatív papirokat nem vehet de nem annyira nagy szám. Egy Korány G. Tamás sokkal érdekesebb szerintem, amit mond.
Ami lehet, hogy nem is olyan távoli, ha a jelen életmódját folytatja. Érdemes megnézni a róla készült, elérhető fényképeket cca. 10 évre visszamenőleg.
A támasz kitartott, a reggeli lelkesedés alábbhagyott, a forgalom leesett, a kijelölt sávban folyt a kereskedés - a 'merész előrejelzés' teljesült a délelőttre
Önmagához kell viszonyítani, nem is olyan régen 10-20-30 milliárdos napok voltak, utolsó órában 12K sem cserélt gazdát. Ez a forgalom alacsony, a többi papírban meg katasztrófa.
Tegnapi gyertya kanóca csalódást keltő volt, letörési színt 13,800, MA50: 13,827, a certijeimet alatta nem adom, a részvényekkel kitartok a gyorsjelentésig. Horror beleolvasni a másik 2 topicba, tisztán kivehető a lobogtatás alsó és fölsőszáron a terelés pozi irányába, ezt csak a kérdezősködő verebek nem látják. Chart nincs, valamiért a képkivágás nem menti el a chartot, hogy a feltöltéssel rátaláljak.
Hát Marika, nem tudom...ez robogásnak nem látszik, gondolkodtam vételen, de nem ....helyette vettem a szokásos Opust, Vicus nem adta a Pensumját aztán mondom akkor azt a pénzt még opusba szánom.
Nem sírok Marika hanem bízok, tetszik tudni a Lőri ha olyan rugalmas hogy levonul Gy-Sopr- ba vasutat építeni egy kérésre akkor az ilyet megszokás hálálni....bízni kell, jelenleg Otp-én rizikósabbnak látom, termeszetesen mindig volt és mindig lesz is Otp-m.Most megyek a pincébe hozok egy kis anyagot, mert reggel óta csak futkoztam s most megerdemlek egy finom fröccsöt.
EP választásig sajnos eshet az Opus, EP választás miatt, magas rv. árfolyamban nem érdekeltek a tulajdonosok. De ez igaz az Appeninn-re is. Meglátjuk kinek lesz igaza. Kapjál be egy fröccsöt.
mert már volt amikor eltűntek a vevők, a forgalom egy ideje esik. könyvet nem néztem az igaz. de longban sok jóra nem számítok. nem beszélem le. De gyj után elillant a forgalom.
Egy ismerős kérésére ránéztem az EUR/HUF divizapárra, meglepett, naposon emelkedő háromszög, hetesen a BB szalagok fölső térfelén, egy leszorító trendvonal alól kibújva, ez nem dőlő júniós pízre, amit majd átváltanak forintra utal, ez a chart az OTP ellen megy most. Hétvégére megpróbálok valami megoldást, akkor lefotózom telcsivel a monitort és úgy chartot feltenni, a képfeltöltés továbbra sem találja a képkivágásos chartjaimat, fészbúkon ugyanúgy tudok chartozni.
L(h)áthor haver, akinek a hullámok voltak a békacsont, amiből halandzsázott a OTT1-ben, most már, hogy nem betekinthető a részvényesi könyv, azt írja, hogy nem volt neki a bukáskor, kamú ez is, a cég fizetett hírdetésben cáfolt azt hiszem a HVG-n, direkt figyeltem kik azok akik sokadszorra linkelik be, ő is köztük volt, ha nincs, nem teszi, nem vöröskereszt ő, csak terelésre ír, chartozik ő is.
érdekes hogy nutex is iyg szar nord is ugy szar neki ,de mikor valami emelkedés van és lecseng egyből megjelenik örjöngeni, hogy megmondta...ha szar akkor miért lesi ?:_))
figyelj tvközlési piacon mr nincs mit keresnie..Logikus hogy kell valami ltalnos kamu megnevezés amibe mindne belefér..annyit ér mint a wabi.. eddig..:_)) ebben legalbb volt 60 -70 szzalék..abba meg kb semmi eddig:_))ja ma ment 20 Ftot eddig..
de ha csődbe jut, futhatsz a pénzed után. oda nagyon ügyesen kell kereskedned h ennyi % bent legyen, nálam ez inkább csorgás. wabi longba jó. mindenki trader, én nagyon longos vagyok, néha ugrálok ha jónak látom az ugrálást. de egy otp-ből nem fogok egy nordba ugrani. játszópénzzel talán. meg amekkora összegeket mozgatok, kitéptem volna a nordot :D kész vicc lett volna.
Piros vagy zöld nem tudom. Erősödő dollár nem tesz jót, mèg sàvozik. Forgalom se volt nincs gond, túlvetettseg is csillapodik. Nem túlvett. Corleone leírta mi van én gyj-ig tartom, meg valószínű utána is. Én longos vagyok hetek, hónapok, év.
OTP Szakmai topic