Attól függ, hogy gondolkozol. Én ebben nem adok tanácsot, mert engem ne okozz. Annyit tudok, ha az OTP meg a MOL bebicskázik, elég sok országban gond lesz, van. Nekem OTP-m és Wabim van. P/E rátába nagyon jó. 3500-4000 forint/év lesz az adózott/részvény. Ami csodás, valószínű lesz osztalék. Én az Opust szórnám.
MOL: Csehország, Szlovákia, Horvátország, Magyarország és mivel szállít dieselt ukrajnába nagyon fontos. OTP. Magyarország, Szlovénia, Bulgária, Szerbia, Montenegró-ban nagyon fontos.
jelentése nem volt annyira jó, szinte minden veszteséges, meg még mindig ÉCS-znek. Kall viszi a pénzt. Csabatájt is viszi a Talentis. Nekem gyenge volt az a jelentés. De a te pénzed! Mindenki a saját pénzével gazdálkodik.
Aki végignézte a 810 - 120 ft-ot azt se tudom mennyi volt az alja az is zseniális volt. Olvasd el azokat a cikkeket amiket betettem, 5 év alatt semmi nem történt kb.
Nem annyira mint látszik lemehet max 360 ig legrosszabb esetben de hetes időtávon megy az inkább komotosdan fel. Otp szinten tötyörög oda vissza napon belül de azert mászogat fel..
Régebben is volt tartalom, de én ebben a negyedévben 20 milliárd adózottat vártam, azt még az első félévben se tudták. Hasra esve az eredménytől nem vagyok. Ki is szórtam a papírjaim.
OTP Szakmai topic