Szinte minden veszteséges benne. Egyedül a Turizmus ami rendben van egyenlőre. Mezőgazdaságot a KALL húzza le, talán a gyármentő program miatt nyereséges lesz. TITÁSZ-t nem értem hogy lehet veszteségesen üzemeltetni. Építőiparban meg elfogy a munka.
szorakozol iyleneken hoyg 16,5 helyíett 20 at vártál...Szerinted a piac ezen fog rágódni?. Egyébként oylan atőzsdén nincs hogy valaki mindig nyerővel szálljon ki...
aw-t biztos nem , appot sem, lehet visszamék telekomba egy adaggal, hosszabb távra jó, opus szerintem feljebb fog mszni azt tartom, nyomd ajó lehet hosszú tvra..MBH-t nézegettem de nagyon necces...BIF cig jo lehet de hosszabb tvra akkor.. szóval konkretan csak figyelek...
de miért nem longozol, rv vétel pénzbe kerül. 8500-10000 között vettem otp-t 13-14.000 környékén dobtam két pakkot. mtelt 440 alatt vettem 525-nél dobtam
De nem bántam meg, a 60% os osztalek javaslattol félek ott megreccsenhet az árfolyam oké február.... meg ma se volt Telkoba olyan sok vevő ha szűkül a közkéz intézmények is nehezen veszik.
Nem mondom h hülyeség amit írsz, csak nagyon előre szaladt az árfolyam. Meg hát a menedzsment mit akar. Olcsón akar srvzni az biztos. Ha 123 milliárdért fejleszt az évi 30-31 milliárd cash. Akkor 70%nyi osztalékot nem biztos h kitud fizetni. Infláció is csillapodni fog. Nem tud annyit emelni a dijakon. Egy dolog hajthatja a papirt h kivezeti a deutche telekom. Ha csökken a közkez nagysága az intézmények is adni fogják. Ha nincs megfelelő kozkez méret.
Jó reggelt Marika.Igen hirek jó hírek.Be is állok vételre.Opust már sikerult vennem 360 ért, igaz nem tul sokat vettem, mert már igy is bőven van.A Pensumra lehet beállok 1610 re vételre...3-400 darabbal, mert egy hölgy onnan nagyon cseszteti a tobbi topicot.
OTP Szakmai topic