Céláremelések érkeztek az OTP Bankra. Az mBank 17 936 forintról 20 387 forintra, az Autonomous Research 17 846 forintról 20 500 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó célárfolyamát, az ajánlás változatlanul vétel, illetve felülteljesítés.
azt páran elkezdték ovatosba venni...akkot nézegettük de sose fogy el a fazonnak 217nél.. ha valami nyugodt biztos kell akkor nyomda vagy wabi amikor lenyugszik...
Koszonom a nep neveben. Sajnos ezt nem tudtam latni eredetiben, mert gyorsan torlesre kerult. A "hamutarto" kollegatol szivesen olvasnek a temaban a kisbufik topikban is. Ugy latom o is tudja azt amit meg sokan nem tudnak.
Megint egy semmi nap, de elég jól meguszta az OTP. MOL , Richterhát az nem annyira, szerencsére ilyenek nincsenek. Vígaszul ott volt az ANY és WAB. ))))
Egyenlore ugy gondolom hogy egy uzlethez kell egy bank.Nem is tudom hogy valaha adtam e el vmit egyben...nem tudom, én annak örülök ha valaki kér egy x mennyiséget én meg odaadom.(ha jól járok én is)...majd kiderul mit hoz a holnap(recovery)..vagy mit nem.
Nagypakkom az opus az is zold.Ez sok.Master is már kezd jó mennyiseg lenni de azt nem merem annyura tolni még ezen a szinten sem.Az van 4erol is de csak 200 onnan.Raktam jol ebbe az akkoba, ez zold azóta.Meg vannak kisebbek civita, delta.Blue most nincs.
Zöld lett már délután.Ez a revovery mani felszabaditasrol hallottal vmit?Probaltam keresni friss hirt de nagy a titokzatosság.Az viszont furcsa hogy ma L J annyi leendo fejlesztest mondott...hogy...hát erre vhonnan kell lóvé.
P/e be màr magas szektoralisan más a telekommunikáció. De az beteg ahol az otp, mol van. Kivezetes miatt mtel mondjuk mehet nem lepodnek meg ha bemondanàk
OTP Szakmai topic