Milyen szép ez a nap :D a héten összecsipegettem 1000 certit , átlagom 21600 körül lehet kb . A 27 ezres célárak más megvilágításba helyezték hol éri meg venni mennyiért. 21500 nál is simán megéri, na nem full tőkével, de csipegetni. Ha lefelé menne akkor bővíteni. fentebb eladni esetleg. (tegnap fejtettem ki az okokat miért éri meg)
A 2022 júliusban indított emelkedő trendcsatorna tetején táncol az ár napok óta, innen azért jó nagy optimizmus kell a 27K árfolyamot látni, rövid távon (-:
Ez meg gondolom a kutyát sem érdekli! " Az OTP esetében a különadó az idei 10 milliárdról 50 milliárd forint körülire nő az Erste gyors és durva számítása szerint (ha az OTP 2025-ben kb. 500 milliárd forinttal növeli államkötvény állományát). Ez körülbelül 140 forint részvényenként."
Bármennyire is hihetetlen,vagy fáj,a piac elhiteti velünk,hogy 22ezer alatt ajándék a papír.Sajnos már nem lesz jobb beszàlló,ehhez kell alkalmazkodnunk.
Értem amit mondassz..... a probléma ott van hogy a meredek zuhanások idején túl volt értékelve a papír és kicsivel BV alá esett be kb. PL meredek zuhanás covidkor..... azóta duplázta minimum a saját tőkéjét sőt inkább háromszorozta. Aztán háborúkor..... 2022 február. Azóta 2023 ban volt 1000 mrd profit 2024 ben már 800 zsebben és 2022 maradék részében is volt némi apró...... De kvázi BV szintig esett ott is. Most a BV szint magasabban van kissé. Év végére úgy 21k és ez csak BV ha jól számoltam. Egy minimális felár már 23 at ad ki (27k jövő decemberi értékkel számolva 1.3 jön ki azért írtam itt is 23 at év végére) De azért ahhoz nem kell semmit magyarázni hogy ha ránézel a tőkére többszöröződött rövid idő alatt.
nagyon dúrva a keserűségből és sikertelenségből fakadó gyűlölet...... van 2 topik :) a MOL és a BUX index na akit érdekel, hogy NEM SZABAD, az olvasgasson bele :D a vak fanatizmus, kihaénnem, önbecsapás iskolapéldája
Az,hogy mennyi vevő van abszolút nem érdekli őket.Csak az eladó tételek,hogy tudják venni.A vevők a könyvben majd akkor lesznek érdekesek a számukra,ha eladni akarnak.Most pont leszarják a vevőket,hogy állnak e bent v nem.
Úgy látom Balin ma ismét túl korán ivott az OTP-s medve bőrére. Mindeközben nem mondhatnám, hogy Mollyka a Bitcoint megszégyenítő rallyt produkál a jó hírek hatására.
hát, amikor ez elkezdi tolni felfelé a havi boll-t, akkor még "szokott" benne lenni 10-15%, legalább is a historikus adatok erre engednek következtetni
nagyon ritka az ilyen, hetesen 3 ekkora zöld gyertya, úgy , hogy a 3dik egész testtel kint van a bollinger szallagból, hol és mikor jön a korrekció? senki nem tudja, mikor szűnik meg a vételi erő, a felszívó vákuum? senki nem tudja DE HOGY SHORTRA utaló jelnek nyoma sincs, az tuti
Én most azért 940 nél eladtam a certik felét.... hétvégén nem tudom mi lesz de minimum van egy 30 as bázisárváltozás..... ha kicsit lefelé nyitunk már jó lehet visszavenni is akár
OTP részvényesek ide!