Írtam elég sokat az elmúlt hetekben, óriási diszkonton van az OTP a régiós, sokkal kevésbé diverzifikált és cash termelő portfolióval rendelkező versenytársakhoz képest. Ha a teljes diszkontot leadnánk, akkor 28-30.000 (akkor lennénk pariban az átlaggal). Ha még marad rajtunk egy kis politikai országdiszkont és maradunk átlag alatt, akkor 24-26.000. 22.000 alatt no brainer olcsó a papír.
Olyan lett az OTP mint a kis forgalmú mutyizós papírok amiket kiszámíthatatlanul rángatnak 15%-ot. Ezt így nem lehet lekereskedni, csak szerencsejáték.
Igazad volt ma olyat láttam amit még eddig nem nagyon. Ma is tanultunk rajta valamit 😄 múltkori haszon 60% eléget félóra alatt. Azért ez is teljesítmény igaz negatív
Egyszer van benne igazság, másrészről viszont ha megnézed a top forgalmú usa papírokat, akkora forgalom van bennünk, hogy ésszel fel sem foghatjuk és az oti piaci mozgása állóvíz hozzájuk képest. Szimplán nem ehhez szoktunk, ezt lehet mondani!! Amúgy ja, jelentés előtt dobtam, mondván hogy majd visszaszállok, de csak pislogok pozi nélkül!
Álmomban sem gondoltam volna hogy 19.950.- múlt hét pénteken kiszállva ez így megindul. Mi volt eddig ? Jelentés után a papír oldalazott lefelé. Most meg....hihetetlen..
Hétfőn mondtam,hogy sztem a héten 21ezer felett leszünk.Szar ezt így papír nélkül végignezni,de ez már csak ilyen.Itt viszont már nem szállok be,tőlem 25ezerig is vihetik ebben a körben.
Mit írtam, ami igaz volt? :) Sokat írtam, néha baromságot is talán Tisztelettel adóztam longos testvéreinknek. Én voltam a 1135Ft-ért vásárló 400db-os TS57-es, amikor az OTP könyv két oldala 19420 és 19510-ról indult, azt gondolva, hátha tovább borítják. Aztán jött a felismerés, hogy a könyv feltöltődött 19500-19510, árjegyző lecsattant 1135-ről 1025-re.... és mint írtam, elkezdett villogni a 19480-19500 +-1000db-al. Beálltam 1000-re eladásra (árjegyző 1025-nö), jött egy vevő 1015-re 1000db-al, elvitte a packomat. Hirtelen rossz döntésnek tűnt, hogy pillanatokat alatt -50k, egy hülye kattintás miatt. Ha 500 a maradvány, akkor is -250k lenne a bukta, 5x annyi. Néha a szar döntés a jó döntés.
Csak normalizálódik a könyv. az impulzus eleje 20700, tegnapi max 20600, ez alá ha bekacsint, jöhet tovább. ha megtartják, oldalazgathat, ahogy macus mondaná: túlvett lett.
azért egy vizsgálatot megérne, hogy az otp srv és erste certi esetleges egyeztetéssel összejátszás mennyire torzítja az árfolyam mozgást..... Ezek után nem csodálkoznék azon se ha mínuszban zárna.....
a könyv két oldalát átlagolja a certi. az egyik 20800 a másik 20500 körül volt. ha el is tudtad volna adni, a ts "vétel", tehát a 20800-ast csípted volna, nem a 20500-öst.
Ha még egyszer felmegy a rv. portfólióm 46%-ra mind eladom! Amit ma láttam megint kiakasztott az emelkedés ami a shortra ment és főként utánna a 600 pontos lejtmenetet!
20.080-as pakkot dobtam 21K felett. Ez jó kör volt megint. Írtam pár napja, hogy a TS 57 nemhogy az év végét, de a hétvégét sem biztos, hogy megéri. Szegény Aladdin! Lassan nem marad TS certi, amivel kiüttethetné magát. XD XD
Revideálom magam, mégis Jack-nak volt igaza, ez azért elég mutyi szagú volt... Tényleg lazán pakolgatták a papírt. Most még kevésbé tudom mikor lenne jó beszállni...
OTP részvényesek ide!