Nem semmi felvetés! :) Megtehetnék egyébként? BÉT főnökség szó nélkül tűrné? . Akkor viszont kell lennie az árjegyzőnek eladói oldalon. Egyelőre az sincs.
Egy pár perces video annak akit érdekel USA és a mai nap: Nem sokára nyitás eddig a kép erősen bullos, számitok a csavarra tévedésre de ha az van amit gondolok akkor rakéta lehet - https://youtu.be/ef4rxuou2_U
Törölt felhasználó2024. 04. 19. 15:01
Első megérzésre hallgatok. Levitte a kék sávból, kilépett a csökkenő ékből, macd legutóbb ezen a ponton alulról metszette, most viszont felülről. Kicsit korrigálhat de az irány lefelé van nekem. Profitból visszanyitottam a shortot.
Ühüm. Hétfőn egy szép zöld gyertya, keddre 17 600 fölé, szerdán még ott ficereg, csütörtökön átadják az MRP-nek szánt csomagot. Pénteken KGY. Aztán pedig bakkfitty https://invst.ly/14gopl
Én is így vagyok vele . Szerintem még egyszer megpróbál felmenni. Ott lehet realizálok és veszek shortot kicsit. A bajom mindig az, hogy megint sold out minden certi.... így a játék az ki van lőve, ha eladok akkor utána lehet leshetem hogy visszavegyem. Bár szerintem megyünk majd le és lesz még alkalmam visszavenni.
Véleményem szerint az sokkal nagyobb arcvesztés ha Csányi 17.600-as árfolyamnál úgy áll ki, hogy mindenki tudja az SRV húzta csak fel az utolsó pillanatban "marketing" miatt, majd bezuhan.
Nem hiszem, hogy Csányi - néhány extrább időszaktól eltekintve - izgatottan tördelné kezét az árfolyam és a közgyűlés arról alkotott véleménye miatt. Optikai tung persze beleférhet, hosszabb távon megtérül. Amúgy a szentiment továbbra is longos, nem kellene nagyon sok srv ahhoz, hogy -feltéve, ha támogató a külső környezet, vagy legalább semleges - eljátszanak megint egy kitörést, egy idő után venné a nép magától is, hogy ne maradjanak ki.
Az internet bugyraiban ilyeneket lehet találni:) : https://kepkuldes.com/image/T3xrBu Számomra elég egyértelmű a szitu :) Céláram: 16200 környéke, tl90 rotyogtatva lesz “Az alakzat fej része a bika piac utolsó próbálkozása a trend folytatására, a jobb váll pedig a bika piacot követő medve piac első emelkedő hulláma. Amennyiben a harmadik csúcs kialakulását követően az árfolyam átszakítja a nyakvonalat, megtörténik a kitörés.” Tegnap forgalom is volt hozzá? Jól emlékszem?
A 17845-ről induló esés végén napos doji, átlagnál (picivel) nagyobb forgalommal. Támasznál 46-os rsi értékkel. Kevés lesz ez, hogy átvigye. A forgalom az utolsó 5 gyertyában a 3 zöldben emelkedik a 2 pirosban csökken. Ez alapján úgy tűnik, hogy megágyazott a jövő hétre egy új csúcstámadásnak. 17025 fölé kell mennünk, hogy ez megerősítést nyerjen!
Törölt felhasználó2024. 04. 19. 20:10
16 óra 58-59-kor elküldtem limit áras megbízást 17000ft 50db-ról. A zárás után sokszor nézegettem, de nem volt az értékpapírszámlán. Így órákkal később már meg lett, hogy nem emelkedik Amerika...
Koszonjuk az osszefoglalot! Kiegeszitenem annyival bankreszvenyek emelkedtek , de az usat az huzta le amit irtal szoval elviekben a mi szempontunkbol nincs baj.
Szia. " kamatcsokkentes keslekedese". Ha magasan maradnak a kamatok az OTP malmára hajtja továbbra is a vizet. A BANKOK profitálnak. Ha vágják a kamatokat akkor a beruházások és annak finanszírozása erősödik fel brutálisan. Win-Win szituáció. A BANKOK ismét jól járnak. Szép hétvégét.
Ezen talan kar kombinalni. Futik zoldben , rakerazas hetvegen nem volt , kommunikacioban az jon hogy ennyi volt iran izraeli pitty putty, ergo mehetunk oda mielott beestunk volna. Eleg eros jelek mutatnak emelkedes fele egyebkent. Usa igyan esett penteken , de nvidia miatt kb ami 10% ot esett
"Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a Magyar Nemzeti Banktól kapott elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély alapján – 2024. április 19-én a Budapesti Értéktőzsdén 49.426 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 16.952 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével.A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 2.043.922 darabra változott. A saját részvény állomány 0,73%" https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/240422_sajat_111.pdf
Részben. Ha a BÉT megbízásokra akarok kattintani, akkor csak homokórázik már 1 órája, a többi része nagyjából ok. Mondjuk pont nem a többi részére lenne szükségünk most.
OTP részvényesek ide!